Vestel Ürünlerini IFA'da Sergiledi

Vestel, enerji verimliliği alanında elde ettiği sonuçlarla ürünlerini IFA fuarında sergiledi.

Şirketten yapılan açıklamaya göre,ürünler, enerji tasarrufu, sessiz çalışma özellikleri ve yenilikleri ile dikkati çekiyor.

Tasarım ve teknoloji kadar enerji verimliliğine de önem veren Vestel'in ürünleri Alman bağımsız test kuruluşu VDE tarafından onaylandı.

Vestel'in IFA'daki 3 bin metrekarelik standında sergilenen ürünler 'rekor ve ilkler' açısından 730 ürünün arasından özellikleri ve kullanışlılığı ile sıyrılarak ön plana çıktı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Vestel Şirketler Grubu İcra Kurulu Başkanı Turan Erdoğan, '2016 yılının durgun ekonomi şartları altında ihracat yaptığımız ülke sayısını 152'ye çıkarıp yüzde 24 büyüme yakalayan bir marka olarak yeni ürünlerimiz ve hizmetlerimizle IFA'da yine büyük ilgi görüyoruz. Avrupa pazarının beyaz eşya alanındaki ilk 5 üreticisinden biri olarak, tasarım ve teknolojinin yanı sıra enerji tasarrufuna da büyük önem veriyoruz.' ifadelerini kullandı.

1200 kişilik Ar-Ge ekibinin çalışması sonucu ortaya çıkarılan ürünlerin ilgi görmesinin doğru yolda olduklarının bir göstergesi olduğunu belirten Erdoğan, 'Yüzde 70'lere varan enerji tasarruflu ürünlerimiz, bir kütüphaneden bile sessiz çalışan ürünlerimiz, kapasitesi ve teknolojisi rakiplerinden önde olan ürünlerimiz IFA fuarının öne çıkanları.' açıklamasında bulundu.

Kaynak: AA