Ünlü Moda Tasarımcısı Çoban Stilist HARÜSEM'i Ziyaret Etti

Şanlıurfa’lı ünlü Moda Tasarımcısı “çoban stilist” lakaplı Mustafa Şahin Harran Üniversitesi Sürekli Eğitim ve Uygulama Araştırma Merkezi’ni (HARÜSEM) ziyaret etti.

Ünlü Moda Tasarımcısı Çoban Stilist HARÜSEM'i Ziyaret Etti
Daha önce Şanlıurfa Balıklıgöl’de ve Türkiye’nin en büyük Arkeoloji Müzesi olan Şanlıurfa müzesinde defileler düzenleyen Şanlıurfalı ünlü moda tasarımcısı “Çoban stilist” lakaplı Mustafa Şahin Harran Üniversitesi Sürekli Eğitim ve Uygulama Araştırma Merkezi’ni (HARÜSEM) ziyaret etti.

Görüşmede HARÜSEM tarafından Ekim ayı içerisinde açılması planlanan moda tasarım eğitimiyle ilgili konular ele alındı. Görüşme sonrasında HARÜSEM Müdürü Doç. Dr. Celal Ağan, ünlü stilist Mustafa Şahin ve Ressam Yrd. Doç. Dr. Hatice Kübra Eergin’in destekleriyle üniversite olarak şehre farklı bir açıdan daha katkı sağlamak istediklerini belirtti.

Ünlü stilist Mustafa Şahin ise bu çalışmayla güzel şehir Şanlıurfa’daki genç yetenekleri keşfetmek ve memleketine hizmet etmek istediğini söyledi.

Söz konusu eğitimde tasarım, çizim, kalıpçılık, kesim ve dikim kursları verilecek olup, ilgilenenlerin Harran Üniversitesi Sürekli Eğitim ve Uygulama Araştırma Merkezine başvurmaları gerekmektedir.
Kaynak: İHA