Süleymanpaşa Belediyesi'nin Öğrencileri Sertifikalarını Başkan Eşkinat'ın Elinden Aldı

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından öğrencilerin yaz tatillerini verimli geçirmeleri adına düzenlenen yaz kursları, Başkan Eşkinat’ın kursiyerlere katılım sertifikası vermesi ile sona erdi.

Süleymanpaşa Belediyesi'nin Öğrencileri Sertifikalarını Başkan Eşkinat'ın Elinden Aldı
11 Temmuz tarihinde başlayan yaz kurslarına 12 ayrı branşta toplam 672 öğrenci katılarak satranç branşında 44, mental aritmetik branşında 48, voleybol branşında 42, basketbol branşında 47, futbol branşında 43, yüzme branşında 155, gitar branşında 99, keman branşında 40, bateri branşında 42, piyano branşında 72, halk oyunları branşında 48 ve bale branşında 36 öğrenci eğitim gördü.

"Sizler bu ülkenin geleceğisiniz"

Öğrencilerin eğitim gördükleri sınıfları teker teker dolaşarak katılım sertifikalarını kendi eliyle veren Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, yaz kurslarında eğitim gören öğrencilere hitaben yaptığı konuşmasında, "Çocuklar tebrik ederiz sizi. Belediyemiz tarafından açılan bu kurslara yaz boyu devam ettiniz ve hem fiziksel hem de zihinsel olarak gelişmiş bir şekilde okullarınıza devam edeceksiniz. Bir kısmınız yıl boyunca bizim faaliyetlerimize katılacak. Bunu hiçbir zaman unutmayın burası mutlu bir aile. Bu mutlu ailede de kendi aklıyla düşünen, kendi vücudunu ve kendi aklını geliştiren çocuklar büyüyor, yetişiyor. Sizler onlarsınız, sizler bu ülkenin geleceğisiniz. Atatürk’ün bu ülkeyi emanet ettiği kişiler de sizsiniz. Bunu hiç aklınızdan çıkarmayın" ifadelerini kullanarak, öğrencilerin hepsine teşekkür etti.
Kaynak: İHA