Şamil Tayyar uyardı: 'Kumpas var!'

Ak Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar "FETÖ'nün Ak Parti'ye sızmış gibi gösterilmesi ve Ak Parti'nin tartışmanın öznesi haline getirilmesi bir tezgahtır." dedi.

Şamil Tayyar uyardı: 'Kumpas var!'
Şamil Tayyar uyardı: 'Kumpas var!'
Beyaz Tv'de Son Söz programında çarpıcı açıklamalar yapan Şamil Tayyar, FETÖ'cü terör örgütü üyelerinin darbe girişiminin ardından başlatılan soruşturmalarla birlikte uygulamaya koyduğu kirli oyunlara dikkat çekerek, bu provokasyona dikkat çekti.

'Yukarıyı temizlemeden aşağıda yapacaklarınızın değişikliklerin çok fazla bir anlamı olmadığı a dikkat çeken Tayyar, sürecin ters bir şekilde izlediğini söyledi.

AK PARTİ'DEN TEK BİR FİRE OLMADI


Masum insanların bu süreçte zarar gördüğünü ve soruşturmanın zarar gördüğünü söyleyen Tayyar 'TBMM seçimlerinde Ak Parti'den tek bir fire bile olmadı. İsmet Yılmaz firesiz meclis başkanı seçildi. Ve bu kadrolar dimdik durdu. Şimdi bu kadrolar için şimdi ihanet yaftası asmayı asıl ihanet olduğunu görüyorum' dedi.

TAYYİP ERDOĞAN MASKESİYLE KURULAN BİR KUMPAS


'Tayyip Erdoğan bu süreçte yalnız kaldı' gibi söylemlerin bir kumpas olduğunu belirten Şamil Tayyar 'Bu Tayyip Erdoğan maskesiyle kurulan bir kumpastır. Bunun aslı astarı yoktur. Cumhurbaşkanımız yalnız falan değildir. Sinsi bir şekilde Tayyip Erdoğan'ın altı boşaltılıyor.' diye konuştu. 

Şamil Tayyar uyardı: 'Kumpas var!'-Video-
Erdoğan maskesiyle kumpas var

KİMSENİN HADDİNE DEĞİL

Abdullah Gül ve Ahmet Davutoğlu yargılansın gibi söylemlerin Ergenekoncuların söylemi olduğunun altını çizen Tayyar 'Beni bilenler bilir. Ben sayın Gül'den haz eden birisi değilim.  Ak Parti Genel başkanlığı için adı geçtiğinde olmaması gerektiğini söyleyen birisiyim ve o gün bu gerçekleşseydi siyaseti bıraktığımız açıklayacaktım. Ama tüm bunlara rağmen Abdullah Gül'ü bugün hain diye ilan etmekte hiç kimsenin haddi değildir.' şeklinde konuştu.

DAVUTOĞLU'NA HİÇ KİMSE HAİN DİYEMEZ


Tayyar sözlerini şöyle sürdürdü;

Sayın Davutoğlu'nun kendi iradesine kalsa belki beni 7 Haziran'da listeye koymayacaktı. Bugün geriye dönüp baktığında tüm eksiklerine rağmen Sayın Davutoğlu'na hiç kimse hain diyemez. Ben bunu doğru bulmam.

EN ÇOK BEN ELEŞTİRDİM AMA...

Efkan Ala'yı en çok eleştirenlerden birisinin kendisini olduğunu söyleyen Tayyar 'En çok eleştirenlerden biri benim ama Efkan Ala'ya hain demek ayrı bir hainliktir.'