Kar Maskeli Hırsızlar Polisten Kaçamadı

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde bilgisayar satışı yapılan mağazaya giren kar maskeli hırsızlar, polisin takibi sonucu yakalandı.

Kar Maskeli Hırsızlar Polisten Kaçamadı
Edinilen bilgilere göre, önceki gece yarısı Şeyhsinan Mahallesi’nde bir iş yerinin kapısını kırarak içeriye giren yüzleri maskeli 6 kişi, içerideki 20 adet tablet bilgisayar ile bazı elektronik malzemeleri çalarak kaçmaya başladı.

Mahalle sakinlerinin fark ettiği hırsızlık olayının ardından bölgeye sevk edilen polis ekipleri ile şüpheliler arasında kovalamaca yaşandı. Şüphelilerin İstanbul’dan kiraladıkları 34 YB 0518 plakalı otomobille kaçtığını belirleyen polis, Ergene polisi ile irtibata geçerek yardım istedi. Şüpheliler, kaçarken Marmaracık Mahallesi’nde bir iş yerinin duvarına çarparak kaza yaptı. Kazanın ardından otomobilden inen 6 kişi, ayrı yönlere doğru kaçmaya başladı.

Polis ekipleri ısrarlı takip sonucu zanlıları yakalayarak gözaltına aldı. Şüpheliler, Çorlu Devlet Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçirilerek Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.

Şüphelilerin kaçarken yaptıkları kaza ve polise yakalanma anı ise bir iş yerinin güvenlik kameralarına yansıdı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor.
Kaynak: İHA