ETUS'un Yeni Araçları Filoya Katılmaya Başladı

Edirne Toplu Ulaşım Sistemi (ETUS)-Serhad Birlik tarafından satın alınan 50 adet sıfır kilometre araçlar, Edirne’ye ulaşmaya başladı.

ETUS'un Yeni Araçları Filoya Katılmaya Başladı
İlk etapta bir firma tarafından 38 adet araç Edirne’ye ulaştırılırken, diğer araçlarında hafta sonuna kadar Edirne’de olması ve Kurban Bayramı’nın ardından trafiğe çıkması bekleniyor.

ETUS- Serhad Birlik tarafından alınan 50 adet sıfır kilometre minibüs, Edirne’ye gönderilmeye başlandı. Araçlar, gerekli işlemlerin ardından yollara çıkarak hizmet vermeye başlayacak.

Sıfır kilometre araçların teslimine başlandığını belirten Edirne Toplu Ulaşım Sistemi Başkanı Hakan Giyik, “Bilindiği gibi yaklaşık 10 gün önce ISIZU firması ile 50 adet sıfır kilometre araç alımı için imzalarımızı atmıştık. Firma tarafından araçlarımız Edirne’ye gönderilmeye başlandı. İlk etapta 38 adet araç Edirne’ye ulaştı, hafta sonuna kadar da 50 aracın tamamı Edirne’de olacak. Gerekli işlemlerinin tamamlanmasının ardından da, Kurban Bayramı sonrası yeni araçlarımız trafikte halkımıza hizmet etmeye başlayacak. Halkımıza ve tüm kente bir kez daha hayırlı olsun diyoruz” dedi.

Kaynak: İHA