ETUS'tan Whatsapp İhbar Hattı Hizmeti

Edirne Toplu Ulaşım Sistemi (ETUS) tarafından, vatandaşların dilek ve önerilerini, talep ve şikayetlerini iletmek üzere, Whatsapp hattı kuruldu. Vatandaşlar, bu hat üzerinden dilek-temenni, şikayet ve hat bilgisi gibi tüm konuları ileterek sorularına yanıt bulabilecek.

ETUS'tan Whatsapp İhbar Hattı Hizmeti
Edirne Toplu Ulaşım Sistemi olarak kent içi ulaşımı daha iyi bir noktaya taşımak adına, fiziksel yapılarını ve araç filolarını sürekli yenilediklerini ve geliştirdiklerini belirten ETUS Başkanı Hakan Giyik, “Bizler kent içi ulaşımını daha mükemmel daha sorunsuz hale getirmek adına tüm yönetim kadromuz ve personelimiz ile çalışıyoruz. Bu noktada sistemde sürekli halkımızın daha konforlu ve sorunsuz ulaşım hizmeti alması adına araç filomuzu yeniliyor ve genişletiyoruz. Tüm çabalarımıza rağmen meydana gelebilecek aksaklıklar ve eksiklikler için de ETUS olarak Whatsapp hattı kurduk. Tüm vatandaşlarımız kurmuş olduğumuz bu hat üzerinden bizlere dilek, öneri ve şikayetlerini iletebilir, ayrıca güzergah bilgilerini buradan yazarak öğrenebilirler. Yolcularımız bu hat üzerinden bizlere fotoğraf ve video gönderebilirler” dedi.

Kent içi ulaşımı kullanan vatandaşlar, ETUS whatsapp hattına 0534 247 10 10 No’lu telefondan, günün her saati ulaşabiliyor.
Kaynak: İHA