Erzurum'da EYOF Koordinasyon Komisyonu Toplantısı

Komisyon sorumlusu Holdorsdottır:'EYOF bizim için, gençlik için çok önemli. Burada bulunmaları, mücadele etmeleri, yarışmaları çok önemli'

Avrupa Kış Oyunları Festivali (EYOF) Koordinasyon Komisyonu Sorumlusu Lıney Holdorsdottır, 'Gençler içinde çok büyük bir sportif faaliyet. Başarılı bir oyunun sergilenmesi iş birliğine ve birliğe bağlı.' dedi.

Erzurum'da gelecek yıl yapılacak EYOF 2017 dolayısıyla Palandöken ilçesindeki Palandöken Dağı'nde yer alan bir otelde, koordinasyon komisyonu inceleme ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

EYOF Koordinasyon Komisyonu Sorumlusu Lıney Holdorsdottır, toplantıda yaptığı konuşmada, Erzurum'a bir önceki ziyaretlerinin ardından kentte EYOF ile ilgili fazla sayıda gelişme gördüklerini söyledi.

Buradan yansıtacak çok şeylerinin olduğunu belirten Holdorsdottır, 'İş birliği içinde bunları aşacağımıza inanıyorum. EYOF bizim için, gençlik için çok önemli. Burada bulunmaları, mücadele etmeleri, yarışmaları çok önemli.' diye konuştu.

Holdorsdottır, EYOF'un olimpiyatı temsil açısından çok büyük önemi bulunduğunu anlatarak, şunları kaydetti:

'Açılış, kapanış seremonileri, akreditasyon ve aynı zamanda meşalenin yakılması gibi. Bu tarz olaylar, aynen, birebir uygulanmalıdır. Gençler içinde çok büyük bir sportif faaliyet. En yüksek seviyede düzenlenen ve kendi gelecekleri için de iyi sonuçlar verecek bir teste imza atıyorlar. Başarılı oyunun sergilenmesi iş birliğine ve birliğe bağlı. Burada bulunduğumuz süre içinde rica ve taleplerimize hemen cevap verildiği için de teşekkür ediyorum. Buradaki ekibimle beraber size en iyi şekilde yardımcı olmak istiyoruz.'

Toplantıya, Erzurum Vali Yardımcısı Ayhan Terzi, Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) Yönetim Kurulu Üyesi Perviz Aran, Türkiye Buz Pateni Federasyonu Başkanı Dilek Okuyucu, menajer Katerina Nycova, EYOF 2017 Genel Koordinatörü Orhan Atasoy ve diğer ilgililer katıldı.
Kaynak: AA