Coşkun Ziyaretçilerini Ağırlıyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Demirci Muhtarlar Derneği ile Mevlithanlar Derneği Kurucu Üyesi Hüseyin Köroğlu ve Dernek Başkanı Ali Gülfidan’ı makamında ağırladı.

Coşkun Ziyaretçilerini Ağırlıyor
Demirci Muhtarlar Derneği Başkanı Nurullah Emekli ve dernek yönetimi MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun’u yeni görevi dolayısıyla ziyaret ederek kendisini tebrik ettiler. MASKİ hizmet binası Genel Müdürlük makamında gerçekleşen görüşmede, Demirci Muhtarlar Derneği Başkanı Nurullah Emekli ve dernek yönetim kadrosu Coşkun’a hayırlı olsun dileklerini ileterek, çiçek takdim ettiler.

Muhtarlarımız mahallelerimizin nabzını tutuyor

Nazik ziyaretlerinden dolayı Demirci Muhtarlar Derneği’ne teşekkür eden MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, “MASKİ çatısı altında 17 ilçemize en kaliteli altyapı hizmetini ulaştırmak için çıktığımız bu yolda el birliğiyle Manisa’mız için çalışıyoruz. Manisa’yı bugünkü konumundan daha ileri noktalara taşımak amacıyla yürüttüğümüz çalışmalarda büyük emeği olan muhtarlarımız sağolsunlar tebriğe gelmişler.Yarınlar için durmadan çalıştığımız bu yolda yanımızda olan ve vatandaşlarımızın taleplerini doğrudan bizlere ileterek, mahallelerimizin nabzını tutan muhtarlarımıza şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.

“Manisa’mızın geleceğini hep birlikte inşa edeceğiz”

Mevlithanlar Derneği Kurucu Üyesi Hüseyin Köroğlu ve Dernek Başkanı Ali Gülfidan, MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun’u makamında ziyaret etti. Ziyarette Genel Müdür Yaşar Coşkun, kendisine yöneltilen iyi dileklerin mutluluğunu yaşadığını ifade etti.

MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Mevlithanlar Derneği’ni ağırladı. Dernek adına ziyareti Derneğin Kurucularından ve aynı zamanda Yunusemre MHP Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Köroğlu, Dernek Başkanı Ali Gülfidan ve Yönetim Kurulu Üyeleri gerçekleştirdi. Belediye Meclis Üyesi Köroğlu, Yaşar Coşkun’a inancının tam olduğunu ve yeni görevinin onun yıllardır Manisa’ya yapmış olduğu hizmetlerin zaten bilindiğini söyledi.

Köroğlu, “Yaşar Hoca’mız MASKİ’nin Genel Müdürü olarak Manisa için elinden geleni yapacaktır. Allah’ın izniyle üstesinden gelemeyeceği hiçbir şey yok. Bizler de elimizden gelen her türlü desteği vereceğiz” dedi.

"Elbirliği ile sırtımız yere gelmez"

Önemli ve kendisine her zaman destek olan dostlarının olduğunu bilmenin mutluluğunu yaşadığını ifade eden MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, elbirliği ile her şeyi yapabileceklerini söyledi.

Coşkun, “Hüseyin Hoca’mın söylemiş olduğu anlamlı sözler beni çok mutlu etti. Bu anlamlı sözler benim daha da çok çalışmam gerektiğinin ifadesi aynı zamanda. Elimden gelenin en iyisini Manisa’mız için ekip olarak yapacağız. Ki çok iyi bir ekibe sahibim. Böyle destekler de gelmeye devam ettikçe sırtımız hiçbir şekilde sırtımız yere gelmez. Manisa’mızın geleceğini hep birlikte inşa edeceğiz” ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA