Çorum TSO'dan Albay Üstündağ'a Ziyaret

Çorum Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyeleri, Çorum İl Garnizon ve Jandarma Komutanlığı görevine atanan Jandarma Albay Fatih Üstündağ’ı makamında ziyaret etti.

Çorum TSO'dan Albay Üstündağ'a Ziyaret
TSO Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal ve yönetim kurulu üyelerinin katılımı ile gerçekleştirilen ziyarette, iş dünyasının temsilcileri Jandarma Albay Fatih Üstündağ’a görevinde başarılar dilediler.

Ziyarette konuşan Başaranhıncal, 15 Temmuz darbe girişiminin bir amacının ise Türk Silahlı Kuvvetlerinin yıpratmak olduğunu kaydederek, “Asker kıyafeti giymiş bir grup vatan haini demokrasimize darbe yapmaya kalkıştı. Ama vatansever halkımız, polisimiz ve askerimiz bir olarak bu hain kalkışmaya izin vermedi. Göz bebeğimiz olan Mehmetçiğimize, 15 Temmuz öncesi bakışımız neyse aynı bakışımız yine devam edecektir” dedi.

Samimi bir ortamda geçen ziyaret sonunda TSO heyeti, Çorum iş dünyası adına Jandarma Albay Fatih Üstündağ’ı tebrik ederek, önceki görev yerlerinde elde ettiği başarıların ilimizde de devam etmesi temennisinde bulundu.

İl Garnizon ve Jandarma Komutanı Jandarma Albay Fatih Üstündağ ise, ziyaretlerinden dolayı TSO yöneticilerine teşekkür etti. Türkiye’nin hemen hemen her yerinde görev yaptığını kaydeden Üstündağ, Çorum’da birlikte güzel çalışmalara imza atacaklarını vurguladı.
Kaynak: İHA