Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan Açıklaması 'Basını Önemsiyoruz'

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, basının, toplumun eli ve kulağı olduğunu kaydederek, “Bu açıdan basını son derece önemsiyoruz” dedi.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan Açıklaması 'Basını Önemsiyoruz'
Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Malatya Gazeteciler ve Televizyoncular Cemiyeti (MGTC) Başkanı Kemal Deniz ve Yönetim Kurulu üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren MGTC Başkanı Kemal Deniz, MGTC’nin önemli bir Sivil Toplum Kuruluşu olduğunu söyledi.



Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın önemli hizmetlere imza attığını ifade eden Deniz, “Ben bu nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Kendisinin medya mensupları ile arası çok sıcak, biz de bu süreçte belediyenin yaptığı hizmetleri halka duyurmak adına çok güzel hizmetler yapacağız” ifadelerini kullandı.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ise, basını toplumun eli, kulağı ve dokunma duyuları olarak değerlendirdiklerini aktararak, “Basın aynı zamanda kamu hizmeti yapan bir kurumdur, bu açıdan basını son derece önemsiyoruz” dedi.

MGTC Başkanı Kemal Deniz ve Yönetim Kurulu üyelerine yeni görevlerinde başarılar dileyen Gürkan, “Malatya’daki basın ve yayın organlarının Malatya’da ki hadiseleri objektif bir şekilde kamuoyu yararına yansıtmaları toplumda hem birlik ve beraberlik sağlar hem de toplumun gelişmesine katkı sunar. Ben MGTC’nin yeni yönetiminin bu konuda gerekli hassasiyeti göstereceklerine yürekten inanıyorum” şeklinde konuştu.

Görev yaptığı dönem boyunca basın mensuplarının kendilerine yakın ilgi ve alaka gösterdiğini anlatan Gürkan, “Basın, bizim yaptığımız hizmetlerin tarafsız bir şekilde kamuoyuna aktarılması noktasında büyük bir çaba gösterdi. Bunun içindir ki Battalgazi Belediyesi, Türkiye kamuoyu önünde en önemli 3 belediyeden bir tanesidir. Ben bu vesile ile basın kuruluşlarına ve basın mensuplarına teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Gürkan konuşmasının sonunda basın ve diğer kuruluşlarla istişarelerinin devam edeceği mesajını verdi.
Kaynak: İHA