Başkentte Cinayet

Ankara Altındağ Şehit Talip Yener Caddesi'nde aralarında husumet olduğu öğrenilen iki aile arasında çıkan tartışma sonucu 1 kişi hayatını kaybetti Polis kaçan zanlıların yakalanması için bölgede operasyon başlattı.

Ankara'da, aralarında husumet olduğu öğrenilen iki aile arasında çıkan tartışmada bir kişi kaldırıldığı hastahanede yaşamını yitirdi.

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Altındağ Şehit Talip Yener Caddesi Aydost Sokağına gelen A.K ve babası Ü.K, burada daha önceden aralarından husumet olduğu öğrenilen, aynı isme sahip baba Haydar N. ve oğlu Haydar N. ile tartışmaya başladı.

Yanında getirdiği pompalı tüfek ile baba ve oğula ateş açan A.K, baba Haydar N'yi göğsünden, oğlu Haydar N'yi ise kolundan yaraladı.

A.K ve babası Ü.K, olay yerinden kırmızı bir pikap araçla kaçarken, Dışkapı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan baba Haydar N. tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Olaydan yaklaşık bir saat sonra, hayatını kaybeden Haydar N'nin torunu olduğu öğrenilen Yaşar N, A.K ve Ü.K'nin Şehit Talip Yener Caddesi üzerindeki evine giderek pompalı tüfekle ateş açtı. Seken mermilerden kendini yaralayan Yaşar N. de Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Polis ekipleri, zanlıların yakalanması için bölgede geniş çaplı operasyon başlattı.
Kaynak: AA