Başkan Albayrak Hükümet Caddesindeki Çalışmaları İnceledi

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, altyapı, kaldırım düzenleme ve yol yapım çalışmaları devam eden Hükümet caddesi boyunca yürüyerek incelemelerde bulundu.

Başkan Albayrak Hükümet Caddesindeki Çalışmaları İnceledi
Başkan Kadir Albayrak, danışmanları Şeref Çetin ve Neşat Erdoğan, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Ahmet Rıfat Poyraz ile birlikte Hükümet caddesi boyunca yürüyerek, altyapı, kaldırım düzenleme, ışıklandırma ve yol yapım çalışmalarını yerinde inceledi. Cadde boyunca yapılan çalışmalar hakkında gerekli incelemeleri yapan ve vatandaşlarla da görüşen Başkan Albayrak, verdikleri söz gereği 90 gün içerisinde çalışmaları tamamlamayı hedeflediklerini söyledi.



“Tekirdağ’ın prestij caddesi olacak”

Bu çalışmaların devamının da olacağını ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Hükümet caddesini tek yön yaptık. Burası Tekirdağ’ın prestij caddesi olacak. Barbaros caddesi ve Yelken Kulübü’nün orada kavşak düzenlemesi yaptık. Tekira’nın oradan Pazar sokağından gidilecek, kavşaktan dönecekler ve sahil boyunca gidilecek. Böylece Hükümet caddesi trafiğinde ciddi bir rahatlama olacak. Kurban Bayramı’na kadar önemli kısmı bitmiş olacak. Bayramdan sonra da Tekira’nın ilerisinde Hayrabolu yolunda çalışmalar devam edecek” dedi.

Kaynak: İHA