Turkcell'den Akıllı Telefonlara 36 Ay Taksit

Turkcell, 4.5G uyumlu akıllı telefon sahibi olmak isteyen müşterilerine 4 markanın 5 ayrı modelini peşin fiyatına 36 aya varan vade seçenekleriyle sunuyor.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Turkcell sunduğu akıllı telefon kampanyalarıyla dileyen herkesi uygun koşullarla 4.5G'li yapmaya devam ediyor.

Müşterilerine özel hazırladığı 'Okula Dönüş' kampanyası ile Turkcell, akıllı telefonları peşin fiyatına 36 aya varan vade seçenekleri ile sunuyor.

Kampanya kapsamında 4 markanın 5 modeline uygun fiyat ve ödeme koşullarıyla sahip olunabiliyor. 4.5G teknolojisini destekleyen Turkcell T70, Samsung Galaxy ON7, Samsung Galaxy A7, LG Stylus 2 ve Huawei G8 model akıllı telefonları ayda 19 liradan başlayan taksitlerle satın almak mümkün.

Bireysel ve kurumsal hat sahibi tüm Turkcell'lilerin faydalanabildiği akıllı telefon alanlara ayrıca 6,90 liradan başlayan fiyatlarla tablet seçenekleri de sunuluyor.

Kampanya kapsamında Turkcell T70, Samsung Galaxy ON7, Samsung Galaxy A7, LG Stylus 2 ya da Huawei G8 model akıllı telefonlar 30 Kasım 2016 tarihine kadar geçerli olacak.

Kaynak: AA