Turgutlu Kabaçınar'a Yeni Kanalizasyon Hattı

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Turgutlu Kabaçınar Mahallesinin kanalizasyon altyapısını tamamen yeniliyor. Kabaçınar Mahalle Muhtarı Üzeyir Ergül, mahallenin sorunlarının bir bir ortadan kaldırıldığını söyledi.

Turgutlu Kabaçınar'a Yeni Kanalizasyon Hattı
MASKİ Genel Müdürlüğü, il genelinde başlattığı eski altyapıları yenileme hamlesine hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda MASKİ, Turgutlu ilçesine bağlı Kabaçınar Mahallesinin eski kanalizasyon hatlarını yenileme çalışmalarına da başladı.

MASKİ ekipleri, mahallede 2 bin 110 metrelik kanalizasyon ana hattı döşeme işlemi gerçekleştiriyor. Kanalizasyon çalışmasının tamamlanmasının ardından MASKİ, mahallenin 3 bin metrelik içme suyu şebeke hattında da yenileme çalışması gerçekleştirerek Kabaçınar’da sağlıklı bir altyapı sistemi inşa edecek.

Sorunlarımız ortadan kalkıyor

MASKİ Genel Müdürlüğü Kanalizasyon Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen çalışmaları değerlendiren Kabaçınar Mahalle Muhtarı Üzeyir Ergül, “Mahallemizde yapılan hizmetlerden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e ve ilçe başkanımız Turgay Şirin’e çok teşekkür ediyoruz. Sıkıntılarımız giderilmekte. Kanalizasyon çalışması devam ediyor. Sorunlarımız kalmıyor. İnşallah daha da iyisi olacak. Kanalizasyon tamamlandıktan sonra içme suyumuz da yenilenecek. O sorunumuzda ortadan kalkacak inşallah. İçme suyu depomuzda temizlik titizlikle yapılıyor. Şuan için herhangi bir sıkıntımız yok. Köy kahvemizin ve camimizin yanında geçen deremiz var. Onun ıslahı için de talebimizi yaptık. Sağolsunlar, ön çalışmalarını yaptılar. Yakın zamanda çalışmalara da başlanacak. Deremiz de ıslah olunca köyümüzde başka bir sorun kalmayacak.” dedi.

Kaynak: İHA