Semiha Yıldırım'dan Şehit Aileleri Ve Gazilere Ziyaret

Başbakan Yıldırım'ın eşi Semiha Yıldırım, FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişimi sırasında gazi olanlar ile şehit düşenlerin ailelerini ziyaret etti.

Başbakan Binali Yıldırım'ın eşi Semiha Yıldırım, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişimi sırasında gazi olan vatandaşlar ile şehit düşenlerin ailelerini ziyaret etti.

İlk olarak Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavileri devam eden gaziler Mustafa Zorova ve Rasim Kırçiçek'i ziyaret eden Yıldırım, geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Yıldırım, daha sonra Kazan ilçesine geçerek, 15 Temmuz darbe girişimi sırasında şehit olan vatandaşların aileleri ile görüştü.

Şehit Ömer Tokdemir'in ailesini ziyaret eden Yıldırım, şehidin annesi Ayfer Tokdemir ve babası Nihat Tokdemir'e başsağlığı diledi.

Yıldırım, ayrıca darbe girişimi sırasında eşi şehit, oğlu ile kendisi de gazi olan Türkan Güder ile bir araya gelerek, başsağlığı ve sabır dileğinde bulundu.

Semiha Yıldırım'a ziyaretlerinde Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya ile AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık da eşlik etti.

Kaynak: AA