Şehir Tiyatrosu Yaza Damgasını Vurdu

Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, Bursa’nın tüm ilçelerinde yaşayan vatandaşları tiyatro ile buluşturmak amacıyla gerçekleştirilen ‘Her Yerde Tiyatro’ projesi kapsamında yaz sezonunu coşkuyla tamamladı.

Şehir Tiyatrosu Yaza Damgasını Vurdu
Usta sanatçılar, yaz turnesinde ‘Leyla ile Mecnun’ ve ‘Arslan Bey’in Kerimesi’ adlı sevilen oyunlarını sahneledi. Şehir Tiyatrosu, kent merkezinin yanı sıra bütünşehir uygulamasının ardından Büyükşehir’e bağlanan tüm ilçelere de oyunlarını taşıyarak, kentin her köşesinde yaşayan vatandaşlara ulaştı. Turnenin son haftasında ise Mudanya Kumyaka, Nilüfer Konaklı ve Orhaneli Gümüşpınar’da oyunlarını sahneleyen sanatçılar, vatandaşlardan bol bol alkış aldı. Genç yaşlı herkesin ilgiyle izlediği sanatçıların sahne performansları, ilçelerde kahkaha dolu görüntülere imza attı. Sanatseverler, yaz akşamlarını renkli oyunlarla eğlenceli hale getiren Şehir Tiyatrosu sanatçılarına teşekkür etti.

Kumyaka’da ise bambaşka bir heyecan vardı. Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu oyuncularından Eren Topçak, büyüdüğü ve halen ailesinin de yaşadığı Kumyaka’da yakınlarının karşısında rolünü sahneledi. Ailesi ve dostları da Topçak’ın sahne performansını tezahüratlarla şenlendirdi. Topçak’ın sevinci ve heyecanı Kumyaka’da ikiye katlanırken, Şehir Tiyatrosu sanatçıları keyifli gösterileriyle izleyenlere eğlenceli anlar yaşattı. Sanatseverler, Şehir Tiyatrosu sanatçılarına teşekkür ederek ustalara sevgilerini alkışlarıyla gösterdi.
Kaynak: İHA