Ordu Valisi Balkanlıoğlu'na Ziyaret

Ordu Lokantacılar ve Aşçılar Esnaf Odası Başkanı Mehmet Kaya, yönetim kurulu üyeleriyle Vali İrfan Balkanlıoğlu’nu makamında ziyaret ederek, Ordu turizmine yaptığı katkılardan dolayı teşekkür etti.

Ordu Lokantacılar ve Aşçılar Esnaf Odası Başkanı Mehmet Kaya, ziyarette yaptığı konuşmada, 'Sayın valimizin Ordu'da turizmin gelişmesi için yapmış olduğu tanıtım faaliyetlerini yakından takip ediyoruz. Yapılan bu çalışmaların sonucunda ilimizde bir turizm hareketliliği yaşanıyor. Sayın valimizin tanıtım çabaları meyvesini vermeye başladı. Bizler hepimiz esnafız. Ordu’da yaşanan turizm hareketliliğiyle işletmelerimizin doluluk oranı oldukça fazla. Bundan da esnaf olarak çok memnunuz.' dedi.

Ordu Lokantacılar ve Aşçılar Esnaf Odası Başkanı Mehmet Kaya ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür eden Vali Balkanlıoğlu ise, 'Ordu valiliği olarak, Ordu'nun büyüleyici güzelliklerini tanıtmak amacıyla çalışmalarımızı yoğunlaştırdık ve tanıtım atağı başlattık. Ordu’nun turizmde bir marka şehir olması için tanıtım çalışmalarına ağırlık verdik. Ordu’yu her ortamda, her platformda tanıtmak amacıyla da çalışmalarımızı hızlandırdık. İlimizin tanıtımına yönelik çalışmaların meyvesini verdiğini görmek, siz değerli esnaf kardeşlerimizin memnuniyetine şahit olmak bizleri son derece mutlu etti.' diye konuştu.

Konuşmaların ardından Ordu Lokantacılar ve Aşçılar Esnaf Odası yönetimi Ordu’da turizmin gelişmesi yönünde yaptığı çalışmalardan dolayı Vali İrfan Balkanlıoğlu’na plaket takdim etti.

Kaynak: AA