Kaymakam Bingöl'den Kapatılan Okullarda İnceleme

Midyat Kaymakamı Oğuzhan Bingöl, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminin ardından yürütülen soruşturma kapsamında kapatılan okullarda incelemelerde bulundu.

Kaymakam Bingöl, 15 Temmuz'daki darbe girişimi sonrası devam eden soruşturma kapsamında yöneticilerinin FETÖ/PDY ile bağlantılı olduğu gerekçesiyle olağanüstü hali kapsayan Kanun Hükmünde Kararnameyle el konulup kapatılan okullarda incelemelerde bulundu.

Okullarınun son durumu hakkında bilgi aldıktan sonra açıklama yapan Bingöl, 'Okullarımızla ilgili olarak personel bakımından, eksik araç gereç bakımından neleri yapabileceğimizi ve eğitim-öğretim sezonu öncesi nasıl bir hazırlık yapacağımızı yerinde görüp inceledik. İnşallah eğitim-öğretim başlamadan önce mülkiyeti devlete geçen bu okullarımızı, yine bu milletin evlatları için hazır hale getireceğiz. Allah hayırlı etsin.' diye konuştu.

Bingöl’e, İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdulkadir Altay, Milli Eğitim Şube Müdürü Siraç Badur ve Fen Lisesi Müdürü Faruk Tercan da eşlik etti.

Kaynak: AA