Kaş Stadı, Eylül Ayı Sonunda Tamamlanacak

Antalya Amatör Küme'de mücadele eden Kaş spor kulüplerinin maçlarını oynadığı Kaş Ağullu Futbol Sahası'nda yürütülen çalışmaların bu ay tamamlanmasının planlandığı bildirildi.

1923 Kaş Fakir Gençlikspor Başkanı Mustafa Bozca, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Osman Murat Erdoğan'ı makamında ziyaret etti.

Bozca, ziyarette yaptığı açıklamada, yıllardan beri süregelen bakımsızlık nedeniyle kullanılamaz duruma gelen Kaş Ağullu Futbol Sahasının, suni çimle kaplanması, ışıklandırılması, altyapı çalışmaları ve çevre düzenlemelerinin yapılmasında gösterdiği gayretlerden dolayı Erdoğan'a teşekkür etti.

Takımın formasını hediye eden Bozca, Erdoğan'dan bu sezon 2. Amatör Kümede mücadele edecek 1923 Kaş Fakir Gençlik Spor'a destek istedi.

Erdoğan da çalışmaların bu ay tamamlanmasının planlandığını belirterek, futbol sahasının Kaş'a yakışan, spor adına güzel bir tesis olacağını ve sporun gelişmesine katkı sağlayacağını ifade etti.

Sentetik çimle kaplanacak stadın zemin altı drenaj sisteminin tamamen yenilendiğini kaydeden Erdoğan, 'Yedek kulübeleri yeniden yapılacak. Işıklandırma direkleri dikilerek, stat ışıklandırılacak. Çalışmalar için 647 bin lira harcama yapılacak. Çalışmalar eylül ayı sonunda tamamlanacak.' dedi.

Kaynak: AA