Başkan Işık, Mezbahada İncelemelerde Bulundu

Biga Belediye Başkanı İsmail Işık, Kurban Bayramı öncesi belediye et entegre tesisleri ve mezbahasında incelemelerde bulundu.

Bayramda Biga'nın 4 farklı noktasında ücretsiz küçükbaş hayvan kesimi yapılacağını ifade eden Işık, gazetecilere yaptığı açıklamada, büyükbaş hayvanlar için et entegre tesisleri ve mezbahayı hazırladıklarını söyledi.

Kesimlerin geçtiğimiz yıl olduğu gibi 150 liraya yapılacağını ifade eden Işık, 'Halkımız, güvenle tesislerimize başvurabilirler. Kurban Bayramında ilçenin Şirintepe ve Hamdibey Mahallesi ile Kavaklık ve Bademlik bölgelerinde belirlenen alanlarda belediye ekipleri tarafından ücretsiz küçükbaş hayvan kesimi yapılacak. Belediye mezbahasında ise büyükbaş hayvanların kesimi yapılacak. Kurban Bayramı için büyükbaş hayvan kesimi kayıtları devam ediyor. Şu ana kadar yaklaşık 200 başvuru yapıldı ve başvurular devam ediyor.' dedi.

Belediye veterineri Fatih Keskin ise, büyükbaş hayvan kesimlerinin tamamının bayramın birinci günü bitirilmesini planladıklarını kaydetti.

Kaynak: AA