Başkan Doğan, Yeşilli Belediyesini Ziyaret Etti

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, AK Parti Kocaeli İl Teşkilatıyla birlikte Mardin’e giderek Yeşilli Belediyesini ziyaret etti.

Başkan Doğan, Yeşilli Belediyesini Ziyaret Etti
AK Parti Kocaeli İl Teşkilatıyla birlikte Mardin’e giden İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, ziyaretin her anını dolu dolu geçirerek çeşitli temaslarda bulundu. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun Mardin’e gelişinde karşılama heyetinde bulunan Başkan Doğan, Mardin’deki Yeşilli Belediyesi ile kardeş belediye çalışmasında bulundu. Mardin ziyaretinde Başkan Doğan, İçişleri Bakanı Süleyman Soyla, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Mardin Valisi Mustafa Yaman ve milletvekillerinin huzurunda Yeşilli Belediye Başkanı Hayrettin Demir ile kardeş belediye anlaşması yaptı. Mardin Valisi Yaman’ı da ziyaret eden Başkan Doğan, gün boyu görüşmelerini sürdürerek, vatandaşlarla bir araya gelip onlara moral verdi.

Mardin ziyareti ve temaslarıyla ilgili açıklamada bulunan İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, “Ülkemizde yaşanan terör olayları ve üzerimize oynanan oyunlar karşısında hepimize büyük görev düşüyor. Bizi, birbirimize düşürmeye, ülkemizdeki huzuru, birliği bozmaya çalışıyorlar. Vatanımızı parçalamaya, enerjimizi kendi kendimize harcatmaya çalışıyorlar. Bizi, bizden koparmanın gayretindeler. Bunu asırlardır yapıyorlar. Malazgirt’te, Mohaç’ta, Çanakkale’de de bizi yok etmeye çalıştılar ama başaramadılar. Kağıt üzerinde Anadolu’yu işgal ettiler ama yine başaramadılar. Çünkü, Türk milleti bayrağını, vatanını namusu görür; ezanını canından önde tutar” dedi.

Kaynak: İHA