Asgd'den Rektör Kızılay'a 'Hayırlı Olsun' Ziyareti

Anadolu Spor Gazetecileri Derneği(ASGD) Malatya Şubesi, İnönü Üniversitesi Rektörlüğü’ne atanan Prof. Dr. Ahmet Kızılay’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Asgd'den Rektör Kızılay'a 'Hayırlı Olsun' Ziyareti
İnönü Üniversitesi Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette ASGD Malatya Şubesi yönetim kurulu üyeleri ile Rektör Kızılay yer aldı.

Yeni dönemde geliştirilecek spor projeleri ve üniversiteden, spor kamuoyunun beklentileri üzerine fikir ve görüş belirten Anadolu Spor Gazetecileri Derneği Malatya Şubesi üyeleri, BESYO’nun yeni dönemde diğer spor branşlarında da aktif hale gelmesinin şehrin spor kültürüne katkıda bulunacağını ifade etti.

-“Halkla bütünleşme konusunda ciddi çalışmalarımız olacak”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Prof. Dr. Ahmet Kızılay, spor basınını bir araya getirdiği ve kendisine gösterdikleri yakın ilgi için ASGD yönetimine teşekkür ederek, “Ben üniversitemizi Malatyalıların kendi malı, değeri olarak görüyorum. Halkla bütünleşme konusunda ciddi çalışmalarımız olacak. Şöyle birkaç ay sonra spor konusu başta olmak üzere üniversitemizin kapılarını halka açacağız. Spor tesislerimizden herkes faydalanacak. BESYO’ya kendi içinden birini atadık. Ekip oluşturma çalışmalarımız devam ediyor. Futbolda Malatyaspor bu heyecanı ileri düzeyde götürüyor. Biz diğer spor branşlarında da uluslararası ne kadar organizasyon varsa ev sahipliği için mücadele edeceğiz. İnönü Üniversitesi’nin tanıtımını spor vasıtasıyla hem yurt içinde hem yurt dışında bu yolla daha iyi yapabiliriz” ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA