Aliağa Belediyesi'nden Vatandaşlara Yapılandırma Çağrısı

Aliağa Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Kayhan, 6736 sayılı kanun ile borçların 6 aydan 18 aya kadar taksitlendirilebildiğini ve gecikme zammının alınmadığını belirterek vatandaşların böyle bir fırsatı kaçırmamalarını istedi. Kayhan, kanundan yararlanmak için son başvuru tarihinin 31 Ekim 2016 olduğunu söyledi.

Aliağa Belediyesi'nden Vatandaşlara Yapılandırma Çağrısı
Aliağa Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Kayhan, 6736 sayılı “Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin Kanun” kapsamında Aliağa Belediyesi’ne ödeme yükümlülüğü bulunan vatandaşlara çağrıda bulundu. Kayhan, borçların 6 aydan 18 aya kadar taksitlendirilebildiğini ve gecikme zammının alınmadığını belirterek vatandaşların böyle bir fırsatı kaçırmamalarını istedi. Kayhan, kanundan yararlanmak için son başvuru tarihinin 31 Ekim 2016 olduğunu söyledi.



Yapılandırma kanunu ile borçlu vatandaşlara birçok kolaylık sağlanacağını ifade eden Kayhan, “Bu kanun vatandaşların ödeme vadesi 30 Haziran 2016 tarihi ve öncesine ait birikmiş borçlarını yeniden yapılandırmaktadır. Kanun, gecikme zammı yükünden kurtarıyor. Borçlarını 6-9-12 ve 18 aya varan vadelere kadar taksitlendirme imkanı sunuyor. Vatandaşlarımızın bu fırsatı değerlendirmeleri için 31 Ekim 2016 tarihine kadar, şahsen veya posta yoluyla belediyemize başvurmaları gerekmektedir” dedi.

Kaynak: İHA