AK Partili Baybatur Demokrasi Sergisini Gezdi

AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur, AK Parti Manisa İl Başkanlığı tarafından 15 Temmuz Demokrasi Meydanında açılan 15 Temmuz Milli İrade Yükselişi Sergisini ziyaret etti.

AK Partili Baybatur Demokrasi Sergisini Gezdi
AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur Demokrasi Sergisini ziyaret etti. Baybatur’a AK Parti Manisa İl Başkanı Zülfikar Gürcan, Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı Bilal Demir, AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç, AK Parti Yunusemre İlçe Başkanı Zafer İkinci, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Ender Gök ve partililer eşlik etti.

Bu meydanın 15 Temmuz akşamından itibaren milli irade nöbetlerinin tutulduğu meydan olduğunu kaydeden AK Partili Baybatur, “Burasının sembolik bir değeri var. Bundan dolayı bizim için önemlidir. 15 Temmuz akşamı yaşanan olaylar hem Ankara’da hem İstanbul’da özelde de Manisa’da yaşanan olaylarla alakalı Çevre Şehir ve Kültür Başkanlığımızın ve İl Başkan Yardımcımız İdris Şendil’in himayelerinde hazırlanan bir organizasyon kendisine teşekkür ediyoruz” dedi.

FETÖ tarafından hain, kalleşçe ve alçakça yapılan darbe girişimini lanetlediklerini ifade eden Baybatur, “Bu darbe girişimini unutmamız lazım, unutturmamamız lazım. Bu tür programlar önümüzdeki günlerde devam edecektir. Bu çok uzun yıllar kuşaktan kuşağa anlatılacaktır. İl başkanlığımıza ve emeği geçenlere böyle bir sergi hazırladıkları için teşekkür ediyorum. Bundan sonra 15 Temmuz gibi darbe girişimlerinin olmamasını temenni ediyoruz. Bu bitmekle beraber bunun artıkları olan kişiler bu operasyonları devam ettirmek istiyorlar. Bunlara da inşallah milletçe pabuç bırakmayacağız” diye konuştu.

"Amacımız damga vurmak değil"

AK Parti Manisa teşkilatından ihraç edilenlerle ilgili olarak Baybatur, şunları söyledi: “Bizim niyetimiz partiden ya da başka kurumlardan bu insanları yaftalayıp damga vurmak değildir. Suçlu olmayanlar için ama suçu olanlara zaten gereken yapılıyor, yapılacaktır. Partimiz içerisinde varsa da bunlarla ilgili çalışmalar titizlikle yürütülecektir. Biz 17-25 Aralık olduktan sonra yerel seçimler, kongreler ve milletvekili seçimlerimizde elden geldikçe bir ayıklama yaptık. Olanlarla yollarımız ayrılmıştı.”
Kaynak: İHA