SDF'den Öğrencilere Okul Seti

Türkiye genelindeki Same ve Deutz-Fahr bayileri, öğrencilere ücretsiz on binlerce defter, kalem, cetvel ve boyama seti dağıtacak.

SDF'den Öğrencilere Okul Seti
Balıkesir’in Gönen ilçesinde bulunan SDF fabrikasının ev sahipliğinde ilk dağıtım yapıldı. SDF üst yönetiminden Giampaola Cameli, Mehmet Uzunköprü, Gökhan Deniz ve velilerin katıldığı ilk organizasyonda, çocuklar, lunapark ve oyun alanlarında keyifli anlar geçirdi. SDF traktör üretim tesisini de velileriyle birlikte gezme fırsatı bulan çocuklar, traktörlere binerek aileleriyle birlikte hatıra fotoğrafı çekildi.

SDF Türkiye Ticari Müdürü Mehmet Uzunköprü, ’’Ülkemizin yarınlarına güvenerek, geleceğimize yatırım yapıyoruz. Çocuklarımızın geleceği, tarımın ve ülkemizin teminatıdır. Çocuklarımızın eğitimine katkıda bulunmak, onlara destek olmak her sektörün görevi olmalıdır. Türk çiftçisi Same ve Deutz-Fahr traktörleri ile kalite, güvenlik ve performans ile tanıştı. Bu yeni yaklaşımı ve teknolojik ürünlerimizi seviyor ve bize güveniyor. Elimizden geldiğince yeni ürün ve daha farklı ürünlerle çiftçilerimize ve onların geleceği çocuklarına destek olacağız. Bayileremizi vasıtasıyla çocuklarımıza okullar açılmadan önce Same ve Deutz-Fahr okul setlerini ulaştırmayı hedefliyoruz. Bugün burada çocuklarımızın sevincine ortak olmaktan, onlarla birlikte bu coşkuyu paylaşmaktan büyük mutluluk duyuyoruz" açıklamalarında bulundu.

Organizasyona katılan çocuklar arasında kurayla bisiklet dağıtıldı. Yurdun dört bir yanındaki ilkokul öğrencileri, öğrenci okul setlerini Same ve Deutz-Fahr bayilerinden ücretsiz olarak temin edebilecek.
Kaynak: İHA