Sal İle Denize Açılıp Öz Güvenlerini Sınadılar

Antalya'nın Kemer ilçesinde düzenlenen 'mental antrenman'lara katılan turistler tahta, bidon ve ip kullanılarak yapılan sallar ile denize açıldı.

Antalya'nın Kemer ilçesinde düzenlenen 'mental antrenman' ve kişisel hedef eğitimine katılan turistler, tahta, bidon ve iple yapılan sallar ile denize açılıp öz güvenlerini sınadı.

Ginza Tur ve Türkiz Ayışığı İşletmesinin iş birliğinde düzenlenen kampta, Avrupa'nın farklı ülkelerinden gelen 80 kursiyer, hedefe ulaşma eğitimine katıldı.

Kursiyerler, Alman mental antrenman ve kişisel hedef eğitmeni Dirk Griesdorn'dan hedeflere odaklanmanın inceliklerini öğrendi. Griesdorn öncülüğündeki katılımcılar, Kemer'deki Ayışığı plajındaki 5 dönümlük alana kurulan özel parkurda kamp yaptı.

'Mükemmellik ve Liderlik Akademisi' adıyla düzenlenen kampa katılanlar, öz güvenlerini kazanmak ve korkularını yenmek için bidon, tahta ve iplerle sal yaptı. İki gruba ayrılan 80 kişi, daha sonra birbirleriyle değiştirdikleri sallara binerek denize açıldı.

- 'Buraya gelenler sorunlarını çözmeye uğraşıyor'

Griesdorn, AA muhabirine yaptığı açıklamada, son 4 yılda 9. kez Kemer'e geldiklerini belirterek, mental antrenman, kişisel eğitim ve motivasyon eğitimleri verdiklerini söyledi. Eğitime çoğunlukla Almanya, Avusturya, Hollanda ve Belçika'dan katılımcı olduğunu bildiren Griesdorn, mental antrenmana daha çok psikolojik sorunları olan kişilerin katıldığını ifade etti.

Griesdorn, 'Müslüman ya da Hristiyan fark etmiyor. Hepimiz aynı gemideyiz. Herkesin sorunları var. Buraya gelenler de sorunlarını çözmek için uğraşıyor. Özellikle Türklerin mantalitesini ve kültürünü herkesin öğrenmesi gerektiğini düşünüyorum.' diye konuştu.

Bir hafta sürecek kampa katılan kursiyerler, ateş ve kırık cam üzerinde yürüyüp, boyunları ile demir bükecek.
Kaynak: AA