Milletin İradesinden Objektife Kalanlar

15 Temmuz darbe girişimine karşı vatandaşların göstermiş olduğu ortak tepkiyi ve Türk toplumundaki demokrasi bilincini gösteren fotoğraflar Eskişehir Valilik Meydanında sergilenmeye başladı.

Milletin İradesinden Objektife Kalanlar
FETÖ/PDY tarafından kalkışılan darbe girişiminden bugüne, darbe gecesinde ve demokrasi nöbetlerinde çekilen fotoğraflardan oluşan halkımızın milli iradeye sahip çıkma gayretleri ile ilgili fotoğraf sergisi Eskişehir valilik meydanında sergilenmeye başladı.

9 Temmuz Cuma gününe kadar açık kalacak sergiyi düzenleyen Ak Parti Çevre, Şehircilik ve Kültür Başkanlığı Eskişehir Temsilcisi, Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Murat Özcan, “Partimizin Çevre, Şehircilik ve Kültür’den sorumlu genel başkan yardımcısı Çiğdem Karaarslan’ın başlatmış olduğu ve genel merkez tarafından istenilen bir fotoğraf sergisi bu. Sergimiz 81 ilimizin 81’nde de şu anda sergilenmeye devam ediyor, düzenlenen takvime göre sırayla her ilimizde vatandaşlarımıza, Milli İradeye nasıl sahip çıkıldığını gösteren fotoğraflar sunuluyor. Ortalama 15 gündür ülkemizin değişik illerinde sürdürülüyor sergimiz, bize de sıra bugün geldi. Sergimiz eğer hava şartları müsait olursa Cuma günü de dâhil olmak üzere burada kalacak. Burada genel merkezimizin göndermiş olduğu fotoğraflar var, Anadolu Ajansı tarafından seçilen fotoğraflar bunlar. Bizim kendi yaptığımız etkinliklerde çektiğimiz fotoğraflarla birlikte harmanlayarak böyle bir sergi hazırladık.”
Kaynak: İHA