Manavgat Mezbahası Kurbana Hazır

Türkiye genelinde Tarım Bakanlığı onaylı 13 mezbahaneden birisi olan Antalya Büyükşehir Belediyesi Manavgat mezbahası Kurban Bayramına hazır.

Manavgat Mezbahası Kurbana Hazır
SS Manavgat Kasapları Temin Tevzii Kooperatifi tarafından işletilen ve Türkiye genelinde Tarım Bakanlığı onaylı 13 mezbahaneden birisi olan Antalya Büyükşehir Belediyesi Manavgat mezbahası Kurban Bayramında vatandaşlara en iyi hizmeti sunmak için hazırlıklarını tamamladı.

SS Manavgat Kasapları Temin Tevzii Kooperatifi Başkanı Mehmet Senirli, mezbahanelerinde temiz hijyenik bir ortamda, veteriner hekimler eşliğinde ve tecrübeli bir ekip tarafından kesim yapıldığını söyledi.

Senirli, “Mezbahanemiz Türkiye genelinde Tarım ve Hayvancılık bakanlığından onaylı 13 mezbahaneden bir tanesidir. Kurban Bayramı süresince vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunabilmek için her türlü hazırlığımızı yaptık. 23 kişiden oluşan ekibimiz kesimleri gerçekleştirecektir” dedi.

Kurban Bayramında önemli bir hizmeti vatandaşa sunacaklarını belirten Senirli “İsteyen vatandaşlarımız belirli bir ücret karşılığında kurban eti en az 1 gün soğuk havamızda bekletilmek suretiyle etlerinin işlenmesi yapılacaktır.”

Manavgat Mezbahanesinde Küçük baş hayvan kesinini 45, Büyükbaş kesiminin ise 300 lira karşılığında yapılacağı bildirildi.

Kaynak: İHA