Kargın Mahallesi MASKİ'yle Yenilendi

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Ahmetli Kargın Mahallesinde gerçekleştirdiği altyapı çalışmalarıyla mahallelinin yüzünü güldürdü. Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Ergün ve MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, mahalleyi ziyaret ederek tamamlanan çalışmalarla ilgili vatandaşlarla sohbet etti.

Kargın Mahallesi MASKİ'yle Yenilendi
MASKİ Genel Müdürlüğü, Ahmetli ilçesine bağlı Kargın Mahallesinin içme suyu ve kanalizasyon altyapısını tamamen yenileyerek, mahalleyi sağlıklı altyapıya kavuşturdu. MASKİ ekipleri mahallede 5 bin 300 metre ana kanalizasyon hattı döşeme işleminin yanı sıra, 5 bin 175 metre de içme suyu şebeke hattı yenilemesi gerçekleştirdi. Tamamlanan çalışmalar sonrasında mahalleye hayırlı olsun ziyaretine giden Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Ergün ve MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun,Kargın halkı tarafından büyük sevinçle karşılandı. Mahallelerinde yapılan çalışmalarla ilgili memnuniyetini dile getiren vatandaşlar, mahallelerine ilk kez böyle kaliteli bir hizmetin ulaştığını ifade etti.

Kargın Mahalle Muhtarı Fadıl Aydın, “Çalışmalardan çok memnunuz, çok iyi. Gençlere halı saha, spor tesisleri ve düğün salonu ihtiyacımız var. Kalan her şeyi yaptılar. Mahalle sakinleri de çalışmalarımızdan çok memnun. Büyük caddelerimiz yapıldı, ara sokaklarımız da yapılıyor. Sularımız ve kanalizasyonlarımız çok rahat. Parke taşlarımız ve mezarlıklarımız düzenli. Başkanımızdan çok memnunuz. Köyümüzde başkanımızdan memnun olmayan bir vatandaşın olacağını tahmin etmiyorum.” diye konuşurken, Muharrem Aydın isimli vatandaş, “Mahallemiz çok güzel oldu. Kanalizasyonumuz yenilendi. İçme suyu şebekelerimiz değişti. Taşlarımız da değişiyor. Çok memnunuz. Bu zamana kadar köyler böyle hizmet görmedi. Başkanımız çok sağolsun, ilk defa köylerimize hizmet geldi. Gayet memnunuz başkanımızdan” dedi.

Mahalle sakini Öner Aydın, “Köyümüzün kanalından ve suyundan çok memnunuz. Teşekkür ediyoruz başkanımıza. Allah başkanımızdan razı olsun. Başkanımızı çok seviyoruz, her zaman arkasındayız.” şeklinde konuşurken, Kemal Aydın da şunları söyledi:

“Her şeyden gayet memnunuz. Başkanımıza çok teşekkür ederiz. Hayatımızda görmediğimiz hizmeti gördük. Bütün ilçelere aynı hizmeti götürdü. Çok teşekkür ediyoruz başkanımıza.”

Ahmet Balkız isimli mahalle sakini, “Çok güzel hizmet yaptılar. Köyümüz çok şanslı. Böyle hizmetler görülmez. Hizmetler çok güzel. Bizlere çok yardımcı oldular.” ifadelerini kullanırken, İrfan Aydın, “Yapılan çalışmalardan çok memnunuz. Köyümüz tozdan ve çamurdan kurtuldu. Yaptığı hizmetlerden çok memnunuz. Allah başkanımızın daima yanında olsun.” dedi.

Nadire Aydın da şunları söyledi: “Köyümüz çok kötüydü, artık her şeyimiz çok güzel oldu. Allah razı olsun başkanımızdan. Başkanımızdan çok memnunuz.”
Kaynak: İHA