Hayırsever İşadamı İki Engellinin Yüzünü Güldürdü

Didim’de hayırsever işadamı Serkan İlhan Didim Engelliler Derneği üyesi iki engelli vatandaşı sevindirdi. İlhan tarafından bağışa iki adet Akülü sandalye engellilere teslim edildi.

Hayırsever İşadamı İki Engellinin Yüzünü Güldürdü
Didim’in tanınmış işadamlarından Serkan İlhan tarafından bağış olarak alınan iki adet akülü sandalye yüzde 87 fiziksel engelli İsmail Yarımkaya ve yüzde 82 fiziksel engelli Önder Kekeç’ e teslim edildi. Teslim töreninde konuşan Serkan İlhan maddi imkanları olmayan birçok Engelli vatandaşın akülü sandalyeye ihtiyacı olduğunu belirterek bedensel engellilerin, engellerini ortadan kaldırılması adına yaptığı bağıştan mutluluk olduğunu söyledi.

İlhan ilerleyen günlerde bir engelliyi daha mutlu edeceğini belirterek bağışların diğer işletmecilere de örnek olmasını temenni etti.

Teslim töreninde konuşan Didim ve Yöresi Engelliler Derneği Başkanı Bedri Altıntaş Dernek olarak engelleri ortadan kaldırmak adına büyük katkıları olan hayırseverlerin desteklerini beklediklerini ifade ederek, işbirliği içerisindeki tüm kurum ve kuruluşlar, İş adamlarına ve Hayırsever Didim halkına teşekkür etti.

Anlamlı ve güzel işler yapmaktan mutluluk duyduğunu belirten Altıntaş işadamı Serkan İlhan’a teşekkür etti.
Kaynak: İHA