MHP Ardahan İl Başkanı Davutoğulları Açıklaması

'Bizi birçok kişi eleştirirdi ama bugün ülkemizi ne kadar çok sevdiğimiz ortaya çıktı. Biz öyle üç beş çapulcuya prim verecek siyasi parti değiliz'

MHP Ardahan İl Başkanı Hülya Davutoğulları, 'Bizi birçok kişi eleştirirdi ama bugün ülkemizi ne kadar çok sevdiğimiz ortaya çıktı. Biz öyle üç beş çapulcuya prim verecek siyasi parti değiliz.' dedi.

Davutoğulları, İl Başkanlığında düzenlediği basın toplantısında, partisinin genel merkezi tarafından kendisine il başkanlığı görevinin verildiğini söyledi.

Görevinin hayırlı olmasını dileyen Davutoğulları, biri Tunceli, diğeri Ardahan olmak üzere 2 kadın il başkanları olduğunu belirterek, 'Genel Merkezimiz, bazı değişiklikler yaptı. Bize de bu görev layık görüldü. Allah bana ve yönetimime güzel hizmetler yapmamızı nasip etsin. Önümüzdeki kongrelere hazırlanmak istiyoruz.' diye konuştu.

- 15 Temmuz darbe girişimi

Davutoğulları, darbe girişimi sırasında ülkücülerin ne kadar vatansever olduğunun bir kez daha kanıtlandığını anlatarak, şunları kaydetti:

'Bizi birçok kişi eleştirirdi ama bugün ülkemizi ne kadar çok sevdiğimiz ortaya çıktı. Biz öyle üç beş çapulcuya prim verecek siyasi parti değiliz. Alnımızın akıyla buralara geldik. Bu süreç bunu net olarak gösterdi. Darbe sürecinde ülkücülerin ne kadar vatanını, ülkesini sevdiği görüldü. İnşallah halkımız için daha da güzel şeyler yapacağız.'
Kaynak: AA