Kaymakam Karaman'dan İncelemeler

Sarıkamış Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, köylerde devam eden çalışmaları inceledi.

Kaymakam Karaman, Kaymakamlık Köylere Hizmet Götürme Birliğince Altınbulak köyünde yapımı devam eden kanalizasyon çalışması ve Kurbançayır köyü ilkokulundaki tadilat işleriyle ilgili incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı.

Karaman, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kış mevsimi gelmeden köylerde devam eden yol ve alt yapı çalışmalarını yerinde görerek bilgi edindiklerini söyledi.

Çalışmaların aralıksız devam ettiğini belirten Karaman, 'Bölgemizde inşaat sezonu kısa sürüyor. Bu nedenle çalışmalarımızı çok hızlı sürdürmek zorundayız. Köylerimizde kanalizasyon ve yolların kilit parke çalışmalarını proje dahilinde yürütüyoruz. Bundan sonra köy grup yollarının asfalt çalışmasını programa alacağız. Ayrıca okullarımızı çok önemsiyoruz. Eğitim -öğretim yılı başlamadan bütün okullarımızın tadilat, tamirat, boya, badana işleri tamamlanarak hazır duruma gelmiş olacak.' diye konuştu.

Karaman'ın gezilerine, Jandarma Komutanı Yüzbaşı Alper Akça, İlçe Milli Eğitim Müdürü Atakan Karabağ ile İlçe Özel İdare Müdürü Doğan İşçi eşlik etti.

Kaynak: AA