Başkan Hasan Akgün İnşaatları Denetledi

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, teknik ekibiyle birlikte ilçe genelinde çalışmaları devam eden tüm inşaat alanlarını denetledi.

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Büyükçekmece genelindeki tüm yol, tretuvar, alt yapı, kaldırım, duvar, pazar yeri, park ve sosyal tesis çalışmalarını yerinde denetledi. Yaz başından beri büyük bir şantiyeye dönen Büyükçekmece’nin tüm inşaatlarını denetleyen Başkan Akgün, ’’İnşaat sezonu bitmeden ilçe genelinde sürdürülen çalışmalar tam olarak bitirilecektir. Şehirde bu yıl da halkımızın huzuru için çok önemli adımlar atıldı, halkın hizmetinde bir çivi çakana teşekkür ediyorum" dedi.

Büyükçekmece için önemli bir çalışma

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün ilçe genelinde yapmış olduğu denetimlerde ilk durağı İSKİ’nin Tepecik Sanayi Sitesi çevresinde gerçekleştirmekte olduğu alt yapı ve onarım çalışmaları oldu. Çalışmalarda incelemelerde bulunan Başkan Akgün İSKİ görevlilerinden de bilgiler aldı. Akgün, ’’Yürütülen bu çalışma ile Büyükçekmece’nin çok önemli bir sorunu daha önümüzdeki yılları da kapsayacak biçimde kalıcı olarak çözülmüş olacaktır" diye konuştu.

Başkan Akgün, gerçekleşen hizmetle sadece Tepecik halkının değil tüm bölgede yaşayanların daha rahat edeceğini sözlerine ekledi.

Güzelce Pazar ve Sosyal Tesislerinde sona gelindi

Başkan Dr. Hasan Akgün, ardından Güzelce Pazar Yeri ve Sosyal Tesis inşaatlarını denetledi. Başka Akgün, "Güzelcemizin nefis manzarası eşliğinde, her türlü sosyal faaliyetin yer alacağı sosyal tesiste Güzelce ve yakın bölge halkı rahatlıkla zaman geçirebilecek, bazı sosyal etkinliklerini burada gerçekleştirecek" dedi.

Akgün, Güzelce halkının büyük ihtiyacı olan kapalı pazar yerinin de kısa zamanda tamamlanacağının müjdesini verdi. Başkan Akgün, "Büyükçekmece’de her mahalle birinci sınıf hizmet alacaktır. Her mahalle her türlü yatırıma kavuşmaktadır" diye konuştu.

Her mahallede başka bir çalışma

Başkan Akgün daha sonra Büyükçekmece Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü ekiplerinin Çakmaklı, Kumburgaz, Mimarsinan, Sinanoba, Güzelce mahallelerinde yürüttüğü yol, tretuvar, alt yapı, kaldırım ve duvar çalışmalarını yerinde inceledi. Çalışmaları yürüten ekiplerden detaylar hakkında bilgi alan Akgün, çalışmayı yürüten ekibe yağmurlar başlamadan, sezon bitmeden işlerin bitirilmesi için gerekli talimatlarda bulundu. Başkan Akgün, "Yerleşimi çok geniş ve dağınık bir ilçeyiz. Çok şükür bu yıl da asfaltlama rekoru kırıyoruz. Cadde ve sokaklarımız yenileniyor, yenilerini açıyoruz" ifadelerini kullandı.

Akgün, D 100 karayolu Mimarsinan Köprüsü’nü de denetledi

Geçtiğimiz yıllarda lodosun etkisiyle bir bölümü hasar gören Büyükçekmece D100 karayolu Mimarsinan Köprüsü’nde yapılan inşaat çalışmalarını da inceleyen Akgün, mühendislerden bilgi aldı. Dr. Akgün, "Konuya duyarlılık gösteren Büyükşehir’deki tüm yetkililere ve köprüye emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: İHA