TRT Genel Müdürü Göka Makedonya'da

Göka, AA'nın başkent Üsküp'teki ofisini ziyaret etti.

Türkiye Radyo Televizyon Kurumu (TRT) Genel Müdürü Şenol Göka, Makedonya'daki temasları kapsamında, Anadolu Ajansı'nın başkent Üsküp'teki ofisini ziyaret ettti.

AA Arnavutça ve Makedonca Editörü Adnan İdriz'den ajansın bölgedeki faaliyetleri hakkında bilgi alan Göka, haber merkezindeki AA çalışanlarına başarılar diledi.

AA'nın bölgedeki faaliyetlerinden övgü ile söz eden Göka, 'Anadolu Ajansı, nereye gittiyse bizlere hep yardım etti.' ifadelerini kullandı.

Üsküp Yunus Emre Enstitüsü'nü de ziyaret eden Göka'ya temaslarında, TRT Radyo Dairesi Başkanı ve Müzik Dairesi Başkan Vekili Amber Türkmen, TRT Dış İlişkiler Dairesi Başkanı Çağlan Tankur Yörümez, TRT Dış Yayınlar Dairesi Başkanı Süleyman Erdal, TRT Televizyon Dairesi Başkanı Tuncay Yürekli, TRT Eğitim Dairesi Başkanı Adnan Arıkanlı , TRT Haber ve Spor Yayınları Dairesi Başkan Yardımcısı Kudret Doğandemir, TRT Ankara Radyosu Program Müdürü Murat Altunkaynak ve TRT Üsküp Temsilcisi Bekim Muftareviç de eşlik etti.

TRT Genel Müdürü Göka, bugün Üsküp'te Balkanlar'dan medya temsilcileri ile bir araya gelerek, Fetullahçı Terör Örgütü'nün 15 Temmuz'daki darbe girişimine ilişkin brifing verecek.
Kaynak: AA