Söke Kent Konseyi Olağan Genel Kurulu Yapıldı

Geçtiğimiz Temmuz ayında yeni başkan ve yürütme kurulunu seçerek, yeni dönem çalışmalarını yürüten Söke Kent Konseyi bünyesindeki alt meclisleri ile birlikte faaliyetlerini sürdürüyor.

Söke Kent Konseyi Olağan Genel Kurulu Yapıldı
Söke Kent Konseyi’nin yılda iki defa yapma zorunluluğu olan olağan genel kurul toplantısı yapıldı. Kent Konseyi üyesi STK ve çeşitli kurumların temsilcilerinin katıldığı olağan genel kurul toplantısı Recep Yazıcıoğlu Kültür Salonunda yapıldı.

Kent Konseyinin tanımını yaparak sunumuna başlayan Söke Kent Konseyi Başkanı Muzaffer Ceylan, Temmuz ayından bu yana yürüttükleri çalışmalar ile ilgili bilgiler verdi. Geçen zaman zarfında her ay yapacaklarını söyledikleri yürütme kurulu toplantılarını dört kez gerçekleştirdiklerini ifade eden Muzaffer Ceylan; 2006 yılından bu yana bulunan kayıtları düzenlediklerini ve dijital ortama aktardıklarını söyledi.

Ekim ayından itibaren mevcut üyelerin kayıtlarını güncelleyeceklerini, yeni üye kayıtları da yapacaklarını belirten Muzaffer Ceylan; üye formları başta olmak üzere tüm formları matbu hale getirdiklerini söyledi.

2017 yılında hedeflerinin ISO 9001 kalite belgesi almak üzere çalışmalara başlamak olduğunu ifade eden Söke kent Konseyi Başkanı Muzaffer Ceylan; “Kent Konseyi’ni kalite belgeli bir konsey yapmak istiyoruz. Bunun için altyapıyı oluşturmaya başladık” dedi.

Ceylan yıllık etkinlik takvimini de oluşturduklarını sözlerine ekledi.

Gerçekleştirilen genel kurul toplantısında Söke Kent Konseyi ve çalışma gruplarının çalışma yönergeleri oylanarak kabul edildi. Toplantı dilek ve temennilerin iletilmesi ile son buldu.
Kaynak: İHA