Müdür Yazıcı'dan Öğretmenlere '15 Temmuz' Vurgusu

Tokat İl Milli Eğitim Müdürü Levent Yazıcı, Türkiye’nin bir daha 15 Temmuz darbe girişimi gibi durumlarla karşılaşmaması için öğrencilerin bilgilendirilmesinin önemli olduğunu söyledi.

Müdür Yazıcı'dan Öğretmenlere '15 Temmuz' Vurgusu
Gazi Osman Paşa Lisesi konferans salonunda Tokat’a atama ile gelerek göreve başlayan 261 öğretmene yönelik sorun tarama ve destek toplantısı düzenlendi.

İl Milli Eğitim Müdürü Levent Yazıcı, Şubat ayında ataması yapılan öğretmenlerin bir bölümünün adaylık sürecinin ilk bölümünün Tokat’ta tamamlandığını kaydetti.

Adaylık sürecini başka illerde tamamlayan öğretmenlerinde Tokat’a gelerek atandıkları yerlerde görevlerine başladıklarını ifade eden Müdür Yazıcı, konuşmasında ülkemizin bir daha 15 Temmuz darbe girişimi gibi durumlarla karşılaşmaması için öğrencilerin bilgilendirilmesinin önemine değinerek, “Bir ülkenin birliği dayanışması iş birliği olmaz ise aslında hiçbir şeyin önemi kalmıyor. Belki farklı gelişmeler olsa biz eğitim ve öğretim yılımıza bu şekilde başlayamayacaktık. Bunun için bakanlığın öğretmenlere vermiş olduğu çok önemli bir görev var. Lütfen her biriniz bu görevi en üst düzeyde taşıyacak şekilde görevi en iyi şekilde yerine getirmek üzere bu kararlılıkla hareket edeceksiniz. Bunu özellikle vurgulamak istiyorum” dedi.

Müdürü Yazıcı’nın konuşmasının ardından öğretmenler yaşadıkları sorunları dile getirdi. Erbaa’nın Gökal beldesinde görev yapan öğretmenler elektrik kesintileri, internet ve okul binası konusunda sorun yaşadıklarını kaydetti.

Kaynak: İHA