Mardin'deki Terör Saldırısı

Türkiye Geçici Köy Korucuları ve Şehit Aileleri Federasyonu Başkanı Kandemir, Mardin'de PKK'lı teröristlerin saldırısı sonucu yaralanan geçici köy korucusu Çelik'i ziyaret etti.

Türkiye Geçici Köy Korucuları ve Şehit Aileleri Federasyonu Başkanı Orhan Kandemir, Mardin'de terör örgütü PKK mensuplarının saldırısı sonucu yaralanan geçici köy korucusu Eyüp Çelik'e ziyarette bulundu.

Kandemir, Mardin Devlet Hastanesinde tedavisi süren Çelik'i ziyaret ederek geçmiş olsun dileğinde bulundu. Çelik'in 4 asker ve bir geçici köy korucusunun şehit olduğu menfur saldırıda yaralandığını anımsatan Kandemir, tedavisi sürdüğü hastanede kendisini ziyaret ettiklerini söyledi.

Terör örgütünün insanlık dışı saldırılarını nefretle kınadıklarını ve her şartta ülkenin bölünmez bütünlüğü için mücadelelerine kararlı ve artan bir azimle devam edeceklerini aktaran Kandemir, 'Bütün terör örgütleri ile mücadelemizden asla vazgeçmeyeceğiz. Güvenlik güçlerimizle omuz omuza kanımızın son damlasına kadar PKK ile mücadele edeceğiz.' dedi.

Mardin'in Derik ilçesinde 26 Eylül'de PKK'lı teröristlerin yola tuzakladıkları el yapımı patlayıcıyı, asker ve korucuları taşıyan sivil aracın geçişi sırasında infilak ettirmesi sonucu 4 asker ve 1 geçici köy korucusu şehit olmuş, 1 geçici köy korucusu ve 4 asker yaralanmıştı.
Kaynak: AA