Kırkağaç'a Büyükşehir Projeleri Geliyor

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Kırkağaç ilçesini ziyaret ederek Kırkağaç Belediye Başkanı Yaşar İsmail Gedüz ile bir araya geldi.

Kırkağaç'a Büyükşehir Projeleri Geliyor
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Kırkağaç ilçesini ziyaret etti. Kırkağaç Belediyesi ziyaretiyle ilçedeki temaslarına başlayan Başkan Ergün, Kırkağaç Belediye Başkanı Yaşar İsmail Gedüz tarafından karşılandı. Başkan Ergün’ün Kırkağaç ziyaretine MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkan Vekili Mehmet Güzgülü, Teftiş Kurulu Başkanı Ahmet Türkgüler, başkan danışmanları, daire başkanları, ilçe koordinasyon şube müdürleri ve meclis üyeleri eşlik etti.

"Bulunduğumuz makamlar hizmet makamları"

Kırkağaç Belediye Başkanı Yaşar İsmail Gedüz ile bir araya gelen Başkan Ergün, ilçeye kazandırılacak olan projelerin ilk adımını atmanın heyecanını yaşadıklarını söyledi.

Bulundukları makamların hizmet makamları olduğunu vurgulayan Başkan Ergün, ayrım yapmadan her ilçenin ihtiyacı olan proje ve hizmetleri kazandırmanın çabasında olduklarının altını çizdi.

"Ortak projelere imza atacağız"

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü Kırkağaç’ta ağırlamaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Kırkağaç Belediye Başkanı Yaşar İsmail Gedüz de, Manisa Büyükşehir Belediyesi ile ortak projelere imza atacaklarına inançlarının tam olduğunu dile getirdi. İlçeye kent meydanı, Büyükşehir ve Kırkağaç Belediye Hizmet Binası ve sığması durumunda adliye binası kazandırmak düşüncesinde olduklarını aktaran Gedüz, Manisa Büyükşehir Belediyesi ile işbirliği içinde ilçenin gelişeceğini söyledi.



Başkanlardan hizmet protokolü

Kırkağaç Belediye Başkanı Yaşar İsmail Gedüz’ün makamında gerçekleşen ziyaretin ardından Başkan Ergün ve Başkan Gedüz, ilçeye kazandırılacak olan hafriyat sahası için yer tahsisi ve kapalı halı saha projesinin protokolünü imzalamak üzere Kırkağaç Belediye Meclis Salonu’na geçti. imza töreni öncesi kısa bir konuşma yapan Kırkağaç Belediye Başkanı Yaşar İsmail Gedüz, "Bugün 2 protokol imzalayacağız. Yapacağımız protokollerin Kırkağaç’ımıza hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Gedüz’ün ardından söz alan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de, "Kırkağaç’ta bulunmaktan dolayı mutluyum. Sayın Başkanımızla yaptığımız görüşmeler sonucunda Kırkağaç’a ne gibi hizmetler yapabiliriz konusunda istişarelerde bulunmuştuk. Yaklaşık 2 yıllık süreyi geride bıraktık. Yapılanma süreçlerinin ardından artık vatandaşlarımıza ulaşma noktasındayız. Kırkağaç’ta saat kulesi ile başlayan projemizin ardından, bundan sonra da Büyükşehir gücünü hissettirecek. Ben inanıyorum ki, belediye başkanımızla her ne kadar partilerimiz farklı da olsa, önümüzdeki 2-2,5 yıllık süreçte Kırkağaç’a en güzel hizmetleri kazandıracağız. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum. 17 ilçemize ve mahallelerimize hiçbir ayrım gözetmeden program ve imkanlar dahilinde hizmetler kazandıracağız. kapalı bir halı saha var. Yaklaşık 800 bin TL bedelle Sayın Başkanımızın başlattığı projeyi yüzde 50 yüzde 50 olmak üzere birlikte yapacağız. Bir de çöp ve hafriyat alanları var. Bununla da ilgili tahsis protokolü imzalayacağız. Hayırlı olsun" diye konuştu.

Başkan Ergün’e Kırkağaç kavunu

Konuşmaların ardından 2 protokolün imzaları atıldı.İmza töreninin ardından bir açıklamada bulunan Kırkağaç Belediye Başkanı Yaşar İsmail Gedüz, törende İlyaslar Mahallesi’ne yapılacak olan Atıksu Arıtma Tesisi ile ilgili yer tahsisi için de protokol imzalayacaklarını, ancak yetişemediğinden bu protokolün önümüzdeki günlerde imza altına alınacağını kaydetti.

imza töreni, Kırkağaç Belediye Başkanı Yaşar İsmail Gedüz’ün Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e Kırkağaç Kavunu hediye etmesiyle son buldu.
Kaynak: İHA