Kaymakam Öner Engelli Öğrencileri Ziyaret Etti

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Kaymakam Hüseyin Öner, Pelitköy’deki Burhaniye Ticaret Odası Özel Eğitim Uygulama Merkezi’ni ziyaret etti. Geçtiğimiz yıl, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılışı yapılan okulda, Kaymakam Öner’i Okul Müdürü Oktay Ertaş ve Müdür Yardımcısı Mehmet Özkan karşıladı.

Kaymakam Öner Engelli Öğrencileri Ziyaret Etti
Okulda incelemelerde bulunan Kaymakam Hüseyin Öner, Müdür Oktay Ertaş ve öğretmenlerden bilgi aldı ve öğrencilerle sohbet etti. Öğrencilerle teker teker ilgilenen Kaymakam, okulun Altınoluk’tan Altıova’ya kadar geniş bir bölgeye hizmet verdiğini söyledi.

Kaymakam Hüseyin Öner,” Bu okulumuz çok önemli bir hizmet vermektedir. Onun için bizde çok önem veriyoruz. Burada görev yapan öğretmenlerimiz çok önemli bir iş yapıyorlar. Okulumuzdaki öğrenci velileri için de Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğümüz kurslar açmaktadır. Okulumuzun bahçe düzenlemesini belediyemiz yaptı. Burası bölgenin ihtiyacını karşılayan bir okul” dedi.

Kaymakam Hüseyin Öner’e bilgi veren Okul Müdürü Oktay Ertaş,” Şu anda 71 öğrencimiz bulunmaktadır. Öğrenciler, özel servislerle okula getiriliyorlar. Yemeklerimiz de beğeniliyor. Standartları yükseltmek için çalışıyoruz” dedi.

Kaymakam Hüseyin Öner, öğrenci ve idaricilerle hatıra fotoğrafı çektirdi. Kaymakam Hüseyin Öner’in okul ziyarete Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Erdal Aldağ’da katıldı.

Kaynak: İHA