GKV'de Veli Toplantıları Start Aldı

Gaziantep Kolej Vakfı Özel İlkokulu öğrencilerinin velilerine düzenlenen toplantıda, öğrencilerinin gelişimi ile ilgili raporları ve okula uyum bilgileri paylaşıldı.

GKV'de Veli Toplantıları Start Aldı
2016-2017 Eğitim öğretim yılında ilk kez birinci sınıfa başlayan Gaziantep Kolej Vakfı Özel İlkokulu öğrenci velileri düzenlenen toplantıda öğrencileriyle ilgili gelişim raporları ve okula uyum bilgileri aldı. Öğrencilerin okula uyumu ve gelişimleriyle ilgili bilgilerin yanı sıra derslere giren branş öğretmenlerinin de tanıtımı gerçekleştirildi.

Kuruluşunun 53.yıl dönümünü çeşitli etkinliklerle kutlayan Gaziantep Kolej Vakfı’nın büyük bir aile olduğuna vurgu yapılan toplantıda 2016-2017 eğitim öğretim yılında ilkokul birinci sınıf öğrencilerine yönelik uygulanacak proje ve çalışmalar yanında öğrencilerin ilgi ve yetenekleri doğrultusunda gerçekleştirilecek çalışmalar da rehberlik servisi tarafından paylaşıldı. Eğitimde okul veli işbirliğinin önemine değinen GKV Özel İlkokulu Müdürü Mustafa Şenel öğrencilerin gerek akademik gerekse sosyal açıdan gelişmeleri ve istenen standartların üzerine çıkabilmeleri için önemli bir çok projeyi hayata geçireceklerini belirterek, “Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları büyük bir ailedir. Öğrencilerimiz ve velilerimizle sürekli iş birliği halinde en iyiye ulaşabilmek için koordineli olarak çalışıyoruz. Okul aile işbirliği elbette öğrencilerin gelişimi için de büyük bir etken. Bu anlamda 2016-2017 eğitim öğretim yılında ailelerimizle akademik alanlarda, sosyal ve sportif alanlarda gerçekleştireceğimiz projelerle ilgili sürekli bilgi paylaşımı halinde olacağız. Öğrencilerin başarısının altında elbette onlarla yakından ilgilenen ailelerin varlığı da göz ardı edilemez” dedi.

Kaynak: İHA