CHP İzmir, Foça'da Yol Haritasını Belirledi

CHP Foça İlçe Örgütü, Danışma Kurulu toplantısı Foça Belediyesi Kültür Merkezi Salonu’nda gerçekleştirildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan toplantıya CHP Genel Sekreteri Kamil Okyay Sındır, CHP İzmir Milletvekilleri Özcan Purçu ile Mustafa Balbay, CHP’li Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, CHP İzmir İl Başkanı Asuman Ali Güven, eski İl başkanları Ali Engin ve Bedri Serter,il yönetim kurulu üyeleri Selim Utku Gümrükçü, Salih Özçiftçi, Niyazi Arslan, milletvekili adayları Ülkümen Rodoplu ve Nurgül Uçar, Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Evsen, ilçe başkanları, belediye meclis üyeleri, muhtarlar, bazı STK temsilcileri ve partililer katıldı.

CHP İzmir, Foça'da Yol Haritasını Belirledi
Toplantıda, özellikle yerel seçimlerine yönelik yol haritası, parti içi sorunlar ve çözümleri gibi konularda istişare yapıldı. Tamamlanan danışma kurulu toplantısı raporlanarak, CHP İzmir İl Başkanlığına ve CHP Genel Merkeze sunulacak.

Toplantı sonrası açıklama yapan CHP Foça İlçe Başkanı Günal Biçer, toplantıyı ülkenin çok kritik günlerden geçmesi nedeniyle toplantıyı ilk defa bütün üyelere ve protokole açık olarak yaptıklarını söyledi.

  Biçer, “Yaklaşık 12-13 arkadaşımız konuştu.

Darbe öncesini ve 15 Temmuz’u değerlendirme olanağı bulduk. Darbe sonrası nasıl bir politika izlenmesi gereği üzerinde duruldu. Bu konularla ilgili keyifli bir toplantı oldu” dedi.

Kaynak: İHA