TESKİ Genel Müdürü Başa Muratlı'da İncelemelerde Bulundu

Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ) Genel Müdürü Dr. Şafak Başa, Muratlı İçme Suyu Deposu alanında incelemelerde bulundu.

TESKİ Genel Müdürü Başa Muratlı'da İncelemelerde Bulundu
Başa, Muratlı Şube Müdürü Okan Yeşilmen ve İş Sağlığı ve Güvenliği Şube Müdürü Emrah Yazgınel ile birlikte TESKİ’nin yakın bir süre önce yıktığı metruk ayaklı su deposunun yerine Muratlı Şube Müdürlüğü tarafından yapılan araç garajı ve araç yıkama yerini inceledi Başa, "Genel olarak tesisin tüm çehresinde değişiklikler yapıldı. Çevre düzenlemesi, binaların bakım ve onarımdan geçirilmesi işlemleri yapılmıştır. Ayrıca TESKİ’ye ait olan içme suyu ve kanalizasyon borularının, rögar kapaklarının muhafaza edildiği malzeme deposu yapılmıştır ve boya, badana işlemleri ile çağdaş bir görünüme kavuşturulmuştur. Sonuç itibari ile yakın bir süre öncesine kadar bir türlü yıkılamayan metruk ayaklı su deposunun bulunduğu Muratlı İçme Suyu Deposu alanında şu an gayet gerekli, ihtiyaca yönelik, çağdaş görünümlü ve TESKİ’ye yakışır bir tesis mevcut. Yapılan ve sahip çıkılan tüm bu çalışmalardan dolayı, Muratlı Şube Müdürü Okan Yeşilmen’e teşekkür ediyorum ve her zaman bu tempoyla çalışmalarını bekliyorum."

Genel Müdür Başa, DSİ tarafından yapımında sona yaklaşılan Muratlı Atıksu Arıtma Tesisinde de incelemelerde bulundu ve devam eden çalışmalar hakkında şantiye şefinden bilgi aldı.
Kaynak: İHA