Kula'nın Yeni Emniyet Müdürü Göreve Başladı

FETÖ soruşturması kapsamında tutuklanarak cezaevine gönderilen Kula İlçe Emniyet Müdürü Tarkan Gündoğdu’dan boşalan İlçe Emniyet Müdürlüğüne atanan komiser yardımcısı Ahmet Ömerbeyoğlu göreve başladı.

Kula'nın Yeni Emniyet Müdürü Göreve Başladı
FETÖ’nün darbe girişimi sonrası yürütülen soruşturma kapsamında görevden uzaklaştırıldıktan sonra gözaltına alınan Kula İlçe Emniyet Müdürü Tarkan Gündoğdu’dan boşalan göreve Ahmet Ömerbeyoğlu atandı. Manisa’nın Şehzadeler ilçesindeki Şehit Mehmet Öztürk Karakol amiri olarak görev yaparken Kula İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Komiser Yardımcısı Ahmet Ömerbeyoğlu yeni görevine başladı.

İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Ömerbeyoğlu, İstanbul Teknik Üniversitesi Gemi ve Deniz Teknolojisi bölümü mezunu olduğunu daha sonra 2015 yılında Komiser yardımcılığı eğitimi aldıktan sonra ilk atama yeri olan Manisa’da göreve başladığını ve ardından da Kula İlçe Emniyet Müdürlüğüne atandığını belirtti.

Ömerbeyoğlu Kula’yı oldukça beğendiğini Kula halkının rahat ve huzurlu bir şekilde yaşam sürmeleri için gece gündüz çalışacaklarını söyledi.

Kaynak: İHA