Türk Eximbank'tan GAİB'e Çıkarma

Türk Eximbank Genel Müdürü Hayrettin Kaplan ve beraberindeki heyet, Gaziantep’e çıkarma yaparak, Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri’ni ziyaret etti.

Türk Eximbank'tan GAİB'e Çıkarma
Türk Eximbank Genel Müdürü Hayrettin Kaplan, Genel Müdür yardımcıları Mesut Gürsoy, Enis Gültekin, Alaaddin Metin ve beraberlerindeki heyet, GAİB Koordinatör Başkanı Abdulkadir Çıkmaz, Güneydoğu Anadolu Hububat, Bakliyat, Yağlı Tohumlar Ve Mamülleri İhracatçı Birliği Başkanı Mahsun Altunkaya ve Güneydoğu Anadolu Halı İhracatçı Birliği Başkanı Selahattin Kaplan’ı ziyaret etti. Heyet, Abdülkadir Çıkmaz, Mahsun Altunkaya, Selahattin Kaplan ve GAİB Genel Sekreteri Fatih Yumuş ile sohbet ederek, bankanın sunduğu hizmetler hakkında bilgi verdi. Sektörle ilgili değerlendirmelerin de yapıldığı görüşmede, bankanın gerek sanayicilere gerekse ihracatçılara yönelik uygulamaları hakkında detaylı bilgiler verildi.

Türk Eximbank Gaziantep Şube Müdürü Metin Çelik ise Gaziantep’te gerçekleştirilen hizmetleri anlatarak, ihracatçılara sağlanan kolaylıklar konusunda bilgilendirme yaptı.

Ziyaretten memnun olduklarını ifade eden GAİB Koordinatör Başkanı Abdulkadir Çıkmaz, Türk Eximbank’a Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birliklerinin ev sahipliği yaptığını da hatırlatarak bankanın uygulamalarından dolayı ihracatçıların memnuniyetlerini dile getirdi.
Kaynak: İHA