Şehit Polis Memuru İçin Pedal Çevirdiler

Balıkesir 100. Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Bisiklet Kulübü öğrencileri, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında Ankara'nın Gölbaşı ilçesindeki Özel Harekat Daire Başkanlığına düzenlenen saldırıda şehit olan, okullarının 1998 mezunu polis memuru Turgut Solak için etkinlik düzenledi.

Kulüp öğrencileri, öğretmenler ve polis memurlarından oluşan 35 kişilik bisikletli grup, valilik binası önünden şehit Solak'ın merkez Altıeylül ilçesi Ovabayındır Mahallesi'ndeki kabrine kadar pedal çevirdi. Şehidin mezarına karanfil bırakarak dua eden grup, daha sonra Solak ailesini ziyaret etti.

Etkinliğe merkez Altıeylül ilçesi Kaymakamı Bayram Gale, Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, başkan yardımcıları Zeki Çabuk, Ahmet Özen, Altıeylül Milli Eğitim Müdürü İbrahim Çelik, 100. Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Ayhan Kılıç ve Bisiklet Kulübü üyesi öğrenciler katıldı.

Kaymakam Gale, bu etkinliğin, darbe teşebbüsünün önemini vatandaşa ve gelecek nesillere aktarabilmek amacıyla düzenlendiğini söyledi.

Kaynak: AA