Namık Kuyumcu'nun Yeni Romanı Foça'da Tanıtılacak

Yazar Namık Kuyumcu’nun ’Her Veda Elveda Değildir’ isimli yeni romanı için Foça Beşkapılar Kalesi’nde Foça Belediyesince tanıtım gecesi düzenlenecek. Geceye; Namık Kuyumcu’nun sanatçı dostları da katkıda bulunacak. Pelin Batu, Ataol Behramoğlu, Cezmi Baskın, Haluk Çetin, Aslı Çelik, Altan Gördüm, Ahmet Kahyaoğlu ve Evrim Keskin tanıtım gecesine konuk olacak.

Namık Kuyumcu'nun Yeni Romanı Foça'da Tanıtılacak
Namık Kuyumcu’nun ’Her Veda Elveda Değildir’ iismli romanının tanıtım gecesi, 1 Ekim Cumartesi akşamı, saat 20.00’de başlayacak. Foça Belediyesince düzenlenecek geceye; Pelin Batu, Ataol Behramoğlu, Cezmi Baskın, Haluk Çetin, Aslı Çelik, Altan Gördüm, Ahmet Kahyaoğlu ve Evrim Keskin de katılacak.

Destek Yayınları tarafından piyasaya çıkan roman, son yılların aşk adına yazılmış romanları arasında cesareti, anlatımı ve sürükleyiciliğiyle öne çıkmayı başarıyor. Namık Kuyumcu, ‘Talan Bir Ömrün Ortasında’, ‘Belki Bir Şarkı’, ‘Bir Şakayım Dünyada’ ve ‘Aşk Bağışlamasın’ isimli dört şiir kitabıyla birlikte ‘Aşkın Rengi Siyahtır’ ve ‘Bir Başkadır Alsancak’ isimli deneme kitaplarıyla kendisine geniş bir okur kitlesi edindi. Kuyumcu, ilk romanında masalların ve destanların sisli hatıralarda kaybolup gitmesine itirazı olan günümüz Amazonlarının çarpıcı hikayesini anlatıyor.

‘Her Veda Elveda Değildir’ romanında erkek egemen bir dünyaya kafa tutan bilinçli ve korkusuz kadınların ibretlik yaşamlarını kaleme alan Namık Kuyumcu, okura hem soluksuz okuyacakları sürprizlerle örülü bir serüven, hem de içsel çatışmalarla dolu bir yüzleşme vaat ediyor.
Kaynak: İHA