Minikler Sürpriz Dolu Etkinliklerle Eğlenceye Doyacak

Forum Gaziantep Çocuk Kulübü, her ay olduğu gibi ekim ayında da miniklere özel birbirinden eğlenceli etkinlikler düzenleyecek. Pazar günleri yapılacak etkinliklerde minikler sosis balonları şekillendirecek, yapraklarla kapı süsleri yapacak.

Minikler Sürpriz Dolu Etkinliklerle Eğlenceye Doyacak
Forum Gaziantep Çocuk Kulübü, miniklere özel hazırlanmış dopdolu bir programla ekim ayına giriyor. Çocukların hem sosyalleşmelerine hem de keyifli vakit geçirmelerine fırsat sunan etkinlikler, her pazar günü 15.00 - 18.00 saatleri arasında ücretsiz yapılacak.

Her ayın ilk pazar günü, o ay doğumlu çocukların yaş günlerini kutlayan Forum Gaziantep Çocuk Kulübü, ekim ayına doğum günü partisiyle girecek. Kulübün bu ayki programında Yapraklarla Kapı Süsleri Atölyesi, Sosis Balon Şekillendirme Atölyesi, Renkli Parmak Boyama Atölyesi ve Mozaik Atölyesi var.

Minikleri eğlendirirken öğreten ve ailelerin gönül rahatlığıyla çocuklarını bırakabildikleri Forum Gaziantep Çocuk Kulübü, yılsonuna kadar her pazar küçük misafirlerini ağırlamaya devam edecek.

Forum Gaziantep Çocuk Kulübü Ekim Programı ise 2 Ekim Doğum Günü Partisi, 9 Ekim Yapraklarla Kapı Süsleri Atölyesi, 16 Ekim Sosis Balon Şekillendirme Atölyesi, 23 Ekim Renkli Parmak Boyama Atölyesi, 30 Ekim Mozaik Atölyesi şeklinde olacak
Kaynak: İHA