Besni Gençlik Merkezi İnşaatı Başladı

Geçen yıl yatırım programına alınarak ödeneği ayrılan Besni Gençlik Merkezinin geçtiğimiz Mart ayında ihalesinin yapılmasının ardından yüklenici firma inşaat çalışmalarına başladı.

Besni Gençlik Merkezi İnşaatı Başladı
Yenikent Erdemoğlu Mahallesi Organize Sanayi Bölgesi civarında belirlenen arsa üzerine yapılan ve 2 yıl içerisinde bitirilmesi planlanan Besni Gençlik Merkezi, gençlerin boş zamanlarını kültürel faaliyetlerle geçirmelerine imkan sunacak. Yapılan merkezle ilgili bilgi veren AK Parti Besni İlçe Başkanı Mustafa Çiğdem, "2013 yılından bu yana takip ettiğimiz Besni Gençlik Merkezi, 2015 yılında Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Erdoğan’ın çabaları ile yatırım programına alınmıştı. Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’ın Besni İlçe Spor Müdürlüğünü ziyareti esnasında müjdelenen Besni Gençlik Merkezinin ihalesi geçtiğimiz Mart ayında yapılmıştı. İhalenin kesinleşmesinin ardından ilgili firma çalışmalara başladı.

Gençlerin topluma faydalı birer birey olması için yararlı aktivitelerde bulunmaları çok önemlidir. Gençlik merkezimiz tamamlandığında ilçemiz bu açıdan çok önemli ve faydalı bir yatırım kazanmış olacak. Besnimize ve gençlerimize şimdiden hayırlı ve uğurlu olsun. Bu eserin ilçeye kazandırılmasında emeği geçen Gençlik ve Spor Bakanı Sayın Akif Çağatay Kılıç’a, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Erdoğan’a, tüm milletvekillerine o dönem ki Besni Kaymakamı Sayın Emrah Yılmaz’a, il ve ilçe spor müdürlerine ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: İHA