Başkan Çelik'e 15 Temmuz Teşekkürü

Bazı sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’i ziyaret etti ve 15 Temmuz sürecinde yapmış olduğu çalışmalar nedeniyle teşekkür etti.

Başkan Çelik'e 15 Temmuz Teşekkürü
Bozok Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Prof. Dr. Kuddusi Erkılıç ve yönetim kurulu üyeleri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’i ziyaret etti. Erkılıç, geçmişteki Bozok sancağı içersinde kalan illerin kültürlerini kardeşlik çerçevesi içinde birleştirmek amacıyla derneklerini kurduklarını belirtti.

İnsanın sosyal bir varlık olduğunu ve bir araya geldiği takdirde acılarını azaltıp sevinçlerini artırdığını ifade eden Başkan Mustafa Çelik de "Bu tür yöresel ve bölgesel vakıf ya da dernekler cemiyeti daha dinamik tutuyor. Örgütlü toplumlar her zaman bireysel toplumlara göre ilerde gidiyor. 15 Temmuz sürecinde sizin de aralarında bulunduğunuz dernek ve vakıfların gösterdiği duyarlılık örgütlü toplumların ne denli önemli olduğunu gösterdi" dedi.

Dernek Başkanı Erkılıç da 15 Temmuz sürecinde Başkan Mustafa Çelik’i her akşam demokrasi nöbetlerinde gördüklerini belirterek, "Her akşam geldiniz, konuştunuz, tüm çadırları dolaştınız ve bu heyecanı diri tutmaya çalıştınız. Bizler de sizlere çok teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

"GÖSTERDİĞİNİZ ÇABA TAKDİRE ŞAYANDI"

Başkan Mustafa Çelik’e 15 Temmuz süreci nedeniyle bir teşekkür de Yer altı Çarşısı esnafından geldi. Yer altı Çarşısı Dernek yönetimiyle birlikte Başkan Çelik’i ziyaret eden Dernek Başkanı Salih Gülay, "15 Temmuz darbe girişimini sağlıkla atlattığımız ve bu süreçte sizlerin gösterdiği performanstan dolayı teşekkür etmek için ziyaret ettik. Çarşı esnafı olarak bu süreçte elimizden gelen desteği verdik; ama özellikle sizlerin çabaları takdire şayandı" dedi.

Asıl teşekkürü Kayseri halkının hak ettiğini ifade eden Başkan Çelik de Kayseri halkının üzerine düşeni ziyadesiyle yerine getirdiğini belirtti.

Cumhuriyet Meydanı’ndaki coşku ve heyecanın bir ay boyunca her zaman zirvede olduğunu dile getiren Başkan Çelik, "Bu süreçte ne bir provokasyon oldu, ne de heyecan söndü" diye konuştu.

SERVİSÇİLER DE ZİYARET ETTİ

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’i Servis İşletmecileri Esnaf Odası Başkanı Yavuz Ay ve oda yönetimi de ziyaret etti. Sorunsuz olarak yeni sezona başladıklarını ifade eden Ay, 200 okula hizmet verdiklerini söyledi.



Servisçiler tarafından verilen hizmetin halk tarafından takdir edildiğini dile getiren Başkan Çelik de "İnşallah hizmet kalitesini daha da artırmak için yapacağınız çalışmalara destek vermeye hazırız. Yeter ki vatandaşlarımıza kaliteli hizmet verilsin" dedi.

Kaynak: İHA